![]() |
ilk maclar hep önemlidir onun icin kazanmamiz sart eger gücümüzü ortaya koyarsak mac sonrasinda buca diye birsey kalmaz bucanin mücadele etmekten baska bize gösterecegi birseyi yoktur bizde ise hepsinden var puan kaptirirsak bu sadece bizim sucumuz olur.. |
Ezip geçmeliyiz Bülent Uygun filan anlamam ben.!!! |
hiç sevmediğim bir teknik direktör , tamamen kapalı kutu bir takım , maçın izmir sıcağında oynanacağını düşünürsek çok kolay olacağını sanmıyorum ama yinede yeneriz... |
Quaresma rakiple dalga geçme olayından vazgeçsin ayrıca onu uyarsınlar burda öyle hareketleri fazla yapmasın bu maçta anti futbolun kingi var karşımızda |
Umarım Herşey Güzel Olur ..En az 3 Fark Bekliorum Ben .. |
1-0 bence iyi bi baslangıc izmirin o sıcagına rağmen iyi mücadele ettik gutinin sihirli pası kazandırdı bize macı :) |
Rakip futbol oynamak istemiyor bu sartlarda oynayamazsin ama yinede 1 gol attik ve baya pozisyon kaçti. Ben çok memnunum :) |
Guti Yine Klasını Konuşturdu Haftalar Geçtikçe Dahada İyi Olacaktır . |
Bülent beye de bizden selam olsun o zaman :D Son anlarda sıcaktan yorgunluktan biraz zora giriyodu ama zamangeçtikçe oturcak :) Delgadonun pasları filan baya güzel isabetli olmuş ya beğendm :) |
Türkiye`de Saat: 16:52 . |