![]() |
STSL - 5.Hafta : Fenerbahçe SK 1-1 Beşiktaş JK http://img101.imageshack.us/img101/1455/febebjk.png Grafik Çalışması Tamamen BesiktasForum.Net'e Aittir! |
Bekle fenev kocan geliyor :D |
Fink Fink Fink Fink :D |
q7 bu maça yetişsinde :D |
ayagimiz yere basmassa cok kotu seyler olabilir dikkat etmek lazim kucumsemeden onemseyerek iyi oynayarak ezmemiz gereken bir takim fenerbahce su anda ama nasil olsa kazanacaz herkez bizi favori goruyor zaten falan gibi bi mantikla bu maca cikarsak bide bizim defans kurgusu sebebiyle dagilabiliriz haberimiz olsun dikkatli olmamiz gereken bir mac |
cok acik konusiyorum o gece feneri parambarca edecegimiz gece olacak biz herkonuda fenerden ustunuz bunu onlarda biliyorlar biz kaybedersek bu fenerin gucunden dolayi degil kendi hatamizdan dolayi olur |
Merakla bekliyoruz bekleyin bizi geliyoruzzzz |
Fenev karşısında sakatımız-eksiğimiz olmazsa kazanacağımızı düşünüyorum. Bana göre fenev bu oyunu ile ilk 3 e zor girecektir. Kötü oynuyorlar. Ligin son sıradaki takımı manisadan 2 gol bile yediler. Çok açık veriyorlar. ancak ağır savunmamızın niang karşısında ne yapacağıda mechul.Bu maçın kaderini Guti ve Quaresma belirleyecektir bence |
Doğru bir ilk 11 ile sahaya çıkarsak rahat yeneriz ama Tabata ve Nobre Erhan gibi gereksiz adamlarla sahaya çıkarsak beraberlik bile hayal olur. |
Aman diyim Ernst'e dikkat edelim :D |
Emre çok kaşınıyor , Ernst yine sinirine hakim olamazsa bu defa tekme tokat girecek :) :) Maça gelecek olursak bence çok rahat bi galibiyet alacağız , çünkü biz maçı 1 farklı kaybetsek bile yine onların üstünde olacağız. Yani ibre her açıdan bizden yana ... |
Fenevi Yenmek Çok Önemli Çünkü Yendiğimiz An Saf Dışı Bırakıyoruz Onları . Gayse Zaten Bir Maç Daha Kaybetse Olayı bitecek . Bizim Rakibimiz Trabzon Ve Bursadır O Yüzden Biz Mutlak Galibiyet İçin Çıkıp 3 Puanımızı Alıp Evimize Dönmeliyiz . Bunu Yapabilecek Güç Ve Kadroya Sahibiz Quaresma'da Yetişirse Müthiş Olacak . |
eğer kaybedersek fener krizden çıkar bi taşla iki kuş vurabilirler eğer guti necip ernst orta alan olursa ve savunma aşırı öne kurmazsa deplasmanda feneri yeneriz |
Ordan en az beraberlikle dönmeliyiz. Fenevi farkli yenersek bu sene kadiköyü erken yakarlar :shot: :laugh: |
schuster fenere bir kıyak yapmassa 7 yabancı oynatmak gibi alırz. şaka bir yana herkes çok havaya girmiş favori olarak gösteriliyoruz bu çok tehlikeli ve tedirgin edici. aragones döenminde bile aptalca yenilmiştik yensek havlu atıcaklardı tekrar etmemesi dileğiyle. |
her beşiktaşlının yenmekten bıkmayacağı bir takımdır fenevbahçe =)) her ezikliklerine rağmen her nedensiz şampiyonluk kutlamalarına rağmen fenevi yenmek daima güzel olmustur zevk vermiştir.. inşaallah ilk golu fenev atar da sevinirler biraz yinee sonra bit başlarız acıtmaya :=))) yine, yeni, yeniden GE- Lİ- YO- RUZ... |
Fenerlilerle birlikte ve büyük iddiayla seyredicem maçı.iddianın büyüklüğü önemli değil,BEŞİKTAŞımın kazanacağından hiç şüphem yok :) |
Gerçekçi konuşmak gerekirse her ne kadar favori gösteriliyor olursak olalım fenerin bize karşı orada maçı kaybetmesi durumunda büyük olaylar olacağını bildiklerinden dolayı bizim maçımıza çok farklı bir şekilde hazırlanacakları gerçek..Ha sonuç ne olacak diyecek olursak normal şartlarda alacağımızı düşünüyorum ama yinede dikkatli olup ciddiyeti elden bırakmamak gerekecektir.. |
rahat mı kazanırız orasını bilmem ama kazanırız bu kesin... ankargücü maçında ki gibi defansı biraz daha arkada kuracağımızı düşünüyorum, böyle olursa rahat kazanırız... bilica ve bobo , g.gönül ve Quaresma eşleşmeşleri çok ilginç olacak |
4 atarak gidiyoruz seriyi bozmadan feneve de 4 atacağız inşallah :) |
Bobunun kesin golü var bu maçta aha bakın buraya yazıyorum süpriz olarakda ismail, toraman, tabata dan biri atar diyorum.. |
Alıntı:
|
İçimdeki bir his yanileceğiz diyor bilmiyorum artık... |
Büyük konuşmamak lazım beyler... Futbol aynı bir deniz'e benzer rüzgar nereden eserse ya dalgalanır ya süt liman olur.Şu anda esen rüzgar bizden yana gözüksede maç saati gelip çattığında ALLAH C.C korusun rüzgar bir ters yönden eserse neye uğradığımızı şaşırırız o yüzden sessizce maç anını bekliyelim bitiş düdüğüyle havalara uçalım. |
Schuster diger maclardaki gibi savunmayi onde kurarsa niang vasitasiyla cok pozisyon yeriz.Q7 nin sag kanatta oynamasi halinde ise karsisindaki santos yada canerin agirligindan cok pozisyon buluruz. Tam anlamiyla td maci.Schusterin atacagi dogru adimlar bize maci farkli kazandirabilir.Yanlis hamleler ise husrana yolacabilir. |
Çok tehlikeli maç.Fb nin kayseriye yenilmesi iyi olmadı.Bu maçı kazanmalarıdan başka çareleri yok.Lİgimizde futbol şansına baktığımızda bu şansa göre fb nin kazanması gerektiğini düşünüyorum.Büyük ihtimal fb kazanacaktır.Ancak bu onların bizden iyi olduğunu göstermeyecek.Şans yardımıyla kazanacaklar bence...2-1 ve 3-2 skor tahminim... |
bende Temkinli olalım diyenlerdenim.. Fizik,moral ve motivasyon,oyun anlamında Fenerden çok üstünüz..tek avantajları sahalarında oynamaları.. ancak Derbi olduğunu unutmadan yüksek konsantrasyon ve ciddiyetle mücadele etmeliyiz.. Çok aşırı hucümü düşünmemize çok önde basmamıza gerek yok..Bu oyun yapısıyla Fenerbahçe, Ernst-Necip-Guti üçlüsünün etkili olduğu bi ortasaha mücadelesinde bize hiç bişey anlatamaz..dakikalar ilerdikçe psikolojik ve fiziksel nedenlerle mutlaka istediğimizi alacağımızı düşünüyorum.. Kesin ama kesin gol atacağımızı düşünüyorum.. ilk golü atmamız halinde fark bile yapabileceğimizi düşünüyorum.. İyi konsantre olursak en az beraberlik alırız.. |
gömücez fenevlileri skor tahmini 3-0 hiihihi: |
Alıntı:
aynen :S |
Schuster bildiğini okur hayvani bir şekilde hücum edin derse İBB maçındaki rollere bürünürüz...Schuster Türkiye'yi bilmiyor FB'nin bu kötü formuna aldanırsa vay halimize...Schuster sistemini gevşetirse(ki biz gevşetmeyeceğini biliyoruz) kazanabiliriz...İçimden bir ses yenileceğiz diyor bu sebeplerden dolayı...Schuster'e bağlı bu maç Onun sayesinde kazanabilirizde onun dik kafalılığı yüzünden kaybedebilirizde... |
|
En kötü iihtimal beraberlik. |
oyuncu seçimi iyi olursa eğer sahada düzgün bu maçta güzel bir oyunla tüm kontrol bizde olmak üzere maçı tek kale oynarız...... |
Alıntı:
İyi Sonuc KadaR Iyı Oyunda ÖnemLi Ve DefanS Geride KaLıRsa BesıktaŞ İyi Top Oynayamaz x) KaraboLden atıLan 1 Gollede Yetınmek IstemıoRum AcıkcaSı x) Ferrari SakatLandı. Yuksek Ihtımal Fener Macında Oynamaz Zaten. Hızlı Oyunculardan Kurulu Bi Defans YapaRak İleride Basarız.BöyLeLıkLe Hem Iyı Oyun Hemde Gollu Bi Oyun OynayabıLırız. Bu MAcı aLıcazBaşka Yolu Yok :P |
Her türlü yeneceğiz kaçışı yok :) |
Fener'in de iyi bir kadrosu olduğunu unutmamak lazım.. Bi Niang bi Stoch bi Emre başımıza dert açabilecek tipte oyuncular.. Alex zaten hep dert.. Bunlara bir de Dia eklenirse etkili bir hücum hatları var adamların halihazırda.. Bir de hakem etkisini ve deplasman gerçeğini göz önünde bulundurursak, havaya girmemek gerektiğini anlarız.. Ayaklarımız yere bassın beyler biz de tam anlamıyla hazır bir takım değiliz :) Savunma sıkıntımız var, rakibin de etkili ve hızlı oyuncuları var.. Bu anlamda dikkatli olmak gerekiyor.. Ekrem'in son maçlardaki kötü performansı devam ederse sağ kanattan büyük bir çöküş yaşayabiliriz zira onun önündeki oyuncu zaten çökmüş vaziyette (Nihat, Holosko, Hilbert, Tabata) Bu anlamda Ekrem'den iyi bir performans bekliyoruz direnç koymalı ve akıllı oynamalı.. Sol tarafta sıkıntımız yok zaten İbo de İsmail de görevlerini yaparlar.. Ortasahaya baktığımızda; Aurelio'nun oynayacağını düşünüyorum ben.. Ernst ve Aurelio ikilisi göbeği ele geçirip Gutiyi fazlasıyla rahatlatırlar.. Necip oynasa da çok bişey değişmez yani.. Her türlü ortasaha bizimdir.. Ama Emre'ye dikkat edilmeli zira boş alan bulunca gidebilen bir ortasaha oyuncusu.. Alex'e adam adama markaj uygulamaz herhalde Hoca.. Alan savunmasında zaten iş yapmayacaktır Alex ama yine de oynadığı takdirde maça etki edeceğini düşünüyorum kendisinin.. İlerde dediğiim gibi sağ tarafta büyük bir eksiklik yaşıyoruz.. Ne Holosko, Nihat o mevkinin adamları ne de Hilbert orada oynayabilecek düzeyde bir oyuncu.. Ferrari Sakatlanmamış olsa; Toraman'ı sağ bekte kullanıp Ekrem'i sağ ileriye atmak çok daha iyi olurdu bizim için.. Ama mecbur güvenecez şimdi saydığım adamlaran birine.. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum.. Hakem'e rağmen maçtan kopmayız büyük ihtimalle.. Ama her sonuca da hazırlıklı olmalıyız.. Rakip Fenerbahçe ve deplasmandayız.. Alabilecek güçteyiz ve tartışmasız daha formdayız ama bu bi derbi nihayetinde.. |
Alıntı:
|
forumdan kadınköye gelen varmı? |
Öncelikle bol gollü, kartların bol olduğu, zevkli, güzel bir derbi olacağını düşünüyorum...Kağıt üzerinde favori biz gözüksekte maç ortada bence, Fb son yıllarda saha avantajını iyi kullanıyor bize karşı, özellikle de hakemlerini etki altına alarak...Maç öncesi 2 korkum var zaten, biri hakem, diğeride Schuster'in yanlış 11'i...Yanlış derken, bana göre bu maça Hilbert'le başlaması büyük yanlıştır mesela, umarım gazetelerdeki gibi olmaz, Hilbert yerine Holosko, en kötü Nihat oynar... Maç ortada ama Fb'yi bir adım daha önde görüyorum ben, nedeni de derbileri vur-kır-parçala mantığında oynuyorlar, hakemlerle, öyle veya böyle de alıyorlar...Bunu nasıl değiştirebiliriz, geçen sene Bilica'nın yaptığı pisliği unutmadan, Emre'nin yaptığı çirfeklikleri unutmadan futbolcularımızın ölümüne oynaması, en az onlar kadar hırslı olması ibre'yi ancak bize çevirebilir...Aksi takdirde mağlubiyet yine kaçınılmaz olur, Q7 şow yapsa bile... |
Fenerliler siz ses hızına yakın süratta koşarken trivela vurabilen arka arkaya aynı adama 2-3 çalım atabilen kaptırdığı topu almak için 50 metre geriye koşup alıp deli İboya pas çıkaran Q7 yi çıplak gözle seyredemzseniz AĞIR ÇEKİMDE hareketlerin tekrarını maçtan sonra vereceğiz..! |
Türkiye`de Saat: 23:25 . |