![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anketimiz: ????? | |||
Fifa Serisi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 18,18% |
Fifa Menager Serisi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Championship Manager Serisi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 9,09% |
Futbol Manager Serisi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Pes Serisi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 63,64% |
Winning Eleven Serisi | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 9,09% |
Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haha derken ? ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valal ben oğlumun yerine cevap vereyim bari... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forza FIFA Series ~
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabikide FiFA Serisi 2007 2008 2009 ve şimdide 2010 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikisinide oynarim ama fifayi daha bir severim en azindan isimleri dogru yaziyor ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() | 95 yılından beri Fifa,Pes,Winning Eleven oynuyorum. Winning, oynanabilirlik ve yıllardır uyguladığım özel taktikler için daha iyidir. Şut olarakta. Ayrıca Winning Eleven, Pes' in Ata sıdır. ![]() Pes' de adamların dönüşü çok hantal, Winning de özellikle defans ile top kesmek için özel taktiğimi uygulayabilirken, bu Pes' de çok zor oluyor. Veya forvette. Ps1 zamanları süperdi, şimdi bu oyunların orasını burasını düzenleyeyim diye içine ettiler.Fifa' nın yeni versiyonlarında daha özel hareketler var, fakat ne bileyim, bir türlü sevemedim bu oyunu. Şutlar, goller vs.. hala winning ve pes' in gerisinde..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |