![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anketimiz: en iyi ve en kalıcı erkek parfümü sizce hangisi? | |||
Issey Miyake | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Hugo Boss | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 25,00% |
armani black code | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Lancome Hypnose | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
n2u | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
kenzo | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 25,00% |
Armani aqua di gio | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
212 men | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
CK Crave | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Rochas | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 50,00% |
Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm arkadaşlar kavurucu yaz sıcaklarında en beğendiğiniz ve kullandığınız, en kalıcı,en hafif olduğunu bildiğiniz ve iddia ettiğiniz parfüm hangisi hem bu konudaki fikirleri hemde bana yardımcı olması bakımından değerli yorumlarınızı bekliyorum ![]() NOT:yazamadığım bir sürü marka olduğunun farkında olarak sizin burada olmayan markalarlada iligili yorumları ve tavsiyeleri bekliyorum .....
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. Konu kuzey tarafından (01-08-2010 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eger erkekligini göstermek istiyorsan fahrenheiti al nasil desem bana göre erkeklerin parfümü budur ama eger kizlar sana bayilmasini istiyorsan Jean Paul Gaultier Le Male almani öneririm iki dakika gecmiyor senle flirt etmeye basliyorlar ben yasadim sizde yasamak istiyorsaniz alin ![]() ![]() ![]() yoksa hugo boss armani gioda fena degil
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | str8 titanium kesinlikle tavsiye ederim kendim bizzat kullanıyorum ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avon full speed ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeğin Parfümü Budur ![]() '' Privacy '' Sloganı Bile Çağrışım Yapıyor AŞK Bile Bile Tutsaklıktır . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Caldion Night ![]() ![]() ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Black XS ve Rochas
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |