|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
16-09-2010, 09:51 | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 29 |
uykusuz dergisinin yaptığı bir anket var arkadaşlar sizinde değerlendirmelerinizi bekliyorum.....kolay gelsin
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
|
16-09-2010, 09:54 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 29 | isim verdim reklama giriyormu bilgim yok giriyorsa mod arkadaşlar gerekli düzenlemeyi yapabilir
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
16-09-2010, 14:28 | #3 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | insan, ,insan gibi yaşayandır..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
16-09-2010, 14:41 | #4 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | doğrudan hayvandır
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
16-09-2010, 14:44 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | yapma bunu dayıcanneyse karar senin
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
16-09-2010, 14:57 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | yaptım bile dayısı sıkma canını sen hayvan dediğimde yapılanları açıklayacak bir sebep bulabiliyorum hiç olmazsa
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
16-09-2010, 14:58 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | çok makul.
16-09-2010, 15:07 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | bencede çok makul
16-09-2010, 16:09 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 29 | yanlış yerlere çekmeyelim eşeğin önde gideni, eşeğin semeri v.s anlamında sonra adımız +18 e çıkıyor
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |