![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | bu konu daha önceden vardı sanki amaa ![]() nese tekrardan arayın siz,bulabldiz mi yada bulabilecek misiniz bakalım ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | ya bana dürüst olsun temiz kalpli olsunlar yeter yoksa onlar kadar bende oyun oynarım ben üzülmem onları üzerim aynı ortama 3 tane kız sokarım hepsi şaşar ama bana 1 addım gelenede ben 5 aadım giderim bana verdiği değerin 10 katı fazlasını veririm dalga geçenlede pis dalga geçerim
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | gereksiz bi konu değilmi bu? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
yanındayken mutlu oluyum yeter
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | akıllı,mütevazi,ağırbaşlıı,güzell (ohoo ooo naaptın be abi var mı öle biri)(var tabi yaa yani vardı)Çookk sevmiştim be abiii...!!! :'(:'(:'(
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() anladın sen onu ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |