![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anketimiz: Korkunç bir şekilde ölen insanların +21 reimleri sitemizde yer almalımı ? | |||
Kesinlikle olmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 | 26,98% |
Bence olmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 9,52% |
Bu resimler bulunmalı isteyen bakar zorla değilya!!! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 28 | 44,44% |
Bakmak istemesemde merak ediyorum bakıyorum ve kötü oluyorum bence sitemizde olmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 19,05% |
Katılımcı sayısı: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sitemize zman zman konulan ve sonunda +21 veya +18 yazan korkunç olum resımlerı sitemızde bulunmalımı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence bulunmamalı.ben bile bu yaşıma ragmen etksınde kalıyorum.sonucta her konu yer alıyo forumumuzda ama bunlar kesınlıkle olmamalı.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | başında +18 var isteen bakabilri zorla bakacaksın kardeşim demiyoruz konu açan arkadaşlarada nie açtın demiyoruz aynı konu olmadıgı sürece zaten konulan çoğu resimler fake oldugu için pek inandırıcı değil evet bazıları çok kötü etkilniyoruz ama isteyen bakar istemeyen bakmaz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya şöyle bi olay var...+18 yazınca 18 den küçükler bakmio sanki wallaa ben 9-10 yaslarındayken böle +18 fln yazan(genelde .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya bugün ben de ilk defa böyle bişey yaptım. Ama olmasa daha iyi olur.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/genel-anketler/35022-korkunc-bir-sekildeki-olmus-insan-resimleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 18:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |