![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
21 Ekim deki referandumda sizce sandıktan ne çıkar ya da ne çıkmalı...Cumhurbaşkanı nı halk mı şeçmeli yoksa meclis mi???
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | sonuna kadar hayırr...Bzizim secmemizle meclisin secmesi arasında ne fark var ki?Meclise milletvekili gonderioruzz zatenn..Bizim adımıza onlar gerekeni yaparlar...Başları sıkısınca hemen referandum yapıolar artıkk...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | meclis seçmeli....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence kesinlikle hayır olmalı...halkın kimi seçtiği ortada...oy kullananların çoğunluğu cahil...sorsanız hangi partiye attığını dahi bilmeyenler çıkabilir...o yüzden bence bi şey bildiğini zannetmediğim halk seçmemeli...ayrıca Siyaset karışmamalı Cumhurbaşkanlığına...hem sandığa gideceklerin çoğu sandığa niye gittiğini bile bilmio referandum için...evet diyenlerin çoğu böyle olanlar bence...çünkü birileri "Bayramınız hayırlı olsun oyunuz evet olsun."dedi ya o yeter onlara...KESİNLİKLE HAYIRRR...!BENCE REFERANDUMA BİLE SAÇMA...HALKIN SEÇMESİ DAHA DOĞRUSU SEÇEMEMESİ ÇOK SAÇMA...MECLİS SEÇMELİ...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kesinlikle hayır!! Güya zaten bizim seçimle iş başına getirdiklerimiz yani BİZ cumburbaşkanını seçiyoruz. Bir fark olmayacak zaten, mitinglere gidip o kadar protesto yaptılar... Ne oldu açık ara oy topladı. Bilmiyorum ama durum belli olmaz. çünkü 21 Ekim'deki referandum sadece Cumhurbaşkanlığı meselesi değil, anayasa değişikleri ile de ilgili...
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | halk secmeli biizm secdiklerimiz millet vekilleri meclise gidiyorlarmıki onu secsin halkın iradesine bırakılmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |