![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Korkunç bir şekilde ölen insanların +21 reimleri sitemizde yer almalımı ? | |||
Kesinlikle olmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 17 | 26,98% |
Bence olmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 9,52% |
Bu resimler bulunmalı isteyen bakar zorla değilya!!! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 28 | 44,44% |
Bakmak istemesemde merak ediyorum bakıyorum ve kötü oluyorum bence sitemizde olmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 19,05% |
Katılımcı sayısı: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bencede olmasa iyi olur +18 yada +21 sadece yazılıyor uygulamada yok ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Arkadaşlar zorla kimle kolunuzdan tutup gir içeri bak şuna demiyor..Eğer kendinize güvenmiyorsanız 30 yaşındada olsanız ben 21 den büyüğüm diye girmeyin...Ama yaş belirtilmemişse konuyu bize bildirin gerekli düzenlemeyi biz yapalım...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen olaya yonetıcı olarak bakmıssın ve haklısın ne dıyım ama ben kullanıcı olarak dusunmustum ve bu psikolojı benım değil aslında turkıyenındır gun ıcersınde yasanılan stres aksam eve donduğunuzde haberlerde ölum,kaza,cınayet gıbı haberlerı ızlemek yerıne acıp magazın ağırlıklı haberler ızlenıyor..Ben herkezın yazdıklarını okuyorum hatta bır ara ben ogrısh dıye bır sıteye bıle gırıp bu resımlere bakmıstım ama bızım sıtemız bana stres atmamı eğlenmemı sağlıyor sadece olmazsa olmazlardanmı dıye merak edıp actım
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | istemeyn bakar bakmaz olayı değil arkadaslar bizim kastettiğimiz yaşı küçük olsa bile merak eder bakarlar.çok önemli bir paylaşım mı sizce?yolda kafası patlamış bagırsakları cıkmış ceset resimleri?
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | İBRETLİK RESİMLERSE OLMALI. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu tür iğrençliklere bakılabilecek başka siteler mevcut zaten, ben piskopatım bakarım diyenler gider bulur zaten, gereksiz şeyler bunlar, eğlenmek, kafa dağıtmaktır asıl amaç, gerek yok
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/genel-anketler/35022-korkunc-bir-sekildeki-olmus-insan-resimleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 18:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |