|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-06-2008, 18:29 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
arkadaslar benım yazmadıgım yer kalmadı kocaelıne bjk store açılmasını istiyorum.. buradakıler ya netten yada ist gıdıp almayacalısıyorlar kımılerıde netten korkutukları ıcın alamıyor ama bı store acılsa ne kadar yogun bır talep oldugunu anlayacaklar.. inş buraya bu konuyu acmam bıraz yararlı olur... egerkı kocaelılı oloanlar varsa sızlerle beraber sesımızı duyuralım dıyorum arkadaslar...
__________________ bır gun kıyamet kopar coker karanlık allah bızı affetmez cok gunah aldık sevenlere ayrılmaz bır plan yaptık tum taraftar cehenneme konbıne aldık..!! | ||
|
28-06-2008, 19:04 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | sadece kocalliye değil keşke türkiyenin her yerine açılsa keşke her ilçede bjk dernekleri olsa ve aktivitelerde bulunsalar takımımızı her ucra köşelerdeki yerlerde yaşatsalar daha güzel olmazmı bence olur hemde süper olur | ||
24-08-2008, 12:58 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | bakıyorumda hıç bır admının ılgı odagı olmamıs konu.. ve yatta bana bır lınk verın sesımı duyurabılecıgım ben cabalarım kartal yuvasına bıle mail attım ama hıc bır cvb almadım utanıyorum besıktasın adını kullanıpta vaadler veren ınsanlardan...
__________________ bır gun kıyamet kopar coker karanlık allah bızı affetmez cok gunah aldık sevenlere ayrılmaz bır plan yaptık tum taraftar cehenneme konbıne aldık..!! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |