|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anketimiz: Sakat bir cocuk.. | |||
Evet,isterdim. | 4 | 57,14% | |
Hayır,istemezdim. | 3 | 42,86% | |
Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
05-08-2008, 16:54 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 |
Evet arkadaşLar bir cocuğunuz oLacagını öğrendiniz..Ama daha sonra bu cocugun sagLıkLı bir cocuk oLamayacagı söyLendi..Tekrar baska yerLere gittiniz ve aynı cevap..tedavisi de yok..Beyin yaşı haLa bir bebek zekası oLarak kaLacak dendi..napardınız ?? Bu durumda aLdıran cok..siz ne yapardınız?
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
|
05-08-2008, 17:12 | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | her ne olursa olsun o bir can ve benım kimsenın canını alma gibi bi lüksüm yok sabrederdim derdi veren sabrıda verir diye düşünürdüm...zaten bu sekılde aldıran bi insanında annelık duygudundan şüphe ederim sen kimsinki Allahın verdiği canı alabiliyosun....
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
05-08-2008, 17:16 | #4 | ||
AyNaKoLiK Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 27 | sakatta olsa sağlıklıda olsa o benim çocuğumm olcak.. bu durumda çocuğu aldırmak cinayetten farksız bence sadece bu durumda diil tüyü bitmemiş can o yaa...nası kıyabilir insan onaa..aldıranlar nası bi zihniyet anlamıyorumkii...küçücük bi canın nefes almasını yaşamasını nası engelleyebilir insan...buna hakkımız y.o.k...anne diilim ama biliyorumki o duygu hiçbişeye deişilmez...içinde azcık merhamet olan bunu yapamaz bence....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. | ||
05-08-2008, 20:53 | #5 | ||
İMansız_26 Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 | allah korusun ama sanıyorum aldırırdım...evet kimse kıymak istemez ama ben sağlamken bakarım evet her türlü fedakarlığı yaparım peki bana bişiy olduğunda o tek başına ne yapıcak kim bakıcak bu dünya o kadar kötüki.... ona bunu yapamam....aldırırım... heralde
__________________ | ||
07-08-2008, 17:23 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | haklısın katılıyorum ama birde sakatlığın derecesine bağlı tabiiki:hm mmm2:
__________________ | ||
07-08-2008, 22:57 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | evet herkes sağlıklı bir evlat ister ama sakat olsa da dahi oda bir can onu incitmeden bakmak bize düşer | ||
24-08-2008, 15:55 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | allahın verdiği canı ondan başkası alamz doğururdm..bakardım..
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |