![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
BeşiktaşForum.Net Üyeleri Büyük Maça 8 Saat kala maç skoru tahminlerinizi bekliyorum.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ıspanya yenecekk ben fark beklıyorumm ve fatıh terımde kovulurrrrrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neticede ispanya alır gibi gözüksede bizim oyuncuların sağı solu belli olmaz Çılgın Türkler sizden yine çılgınlıklar bekliyoruz skor tahmini çok güç bu maç için çünkü motive durumu farklı olacak ve vitrin maçı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bana göre, ya yeneceğiz yada 3-0 bitecek gibi geliyor.Ama bu maç berabere bitmez.İspanya'nın hucüm hattı çok kuvvetli,bizim defansın halide malum ... Bu maçta mutlaka gol çıkacaktır. Yenersek 1-2 / Tuncay-Nihat Yenilirsek 3-0 biter gibime geliyor ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | benim nedense icimde 2-3 yencez diye gecio..gollerde nihat ve ardadan gelebilir..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | 0-1--nihat
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
__HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() | 3-1 alırız bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yenilirsek farkli olur , yenersek Süper olur.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |