![]() |
Sevgiliniz Sizi Aldattıysa Ne yaparsınız ? Sevgiliniz Sizi Aldattıysa Ne yaparsınız ? |
donup kalıırım ama sonra sonrasını boşver:) |
donup kalırım sorası malum ağzı burnu kalmassss |
Umrumda Olmaz Şıkkı Niye Yok Benim Hiç Umrumda Olmaz Cidden Kedini Aldatır ßana ßişey OlMas Çok Ta Tın'dı Yani.... |
bende donup kalirim ama sonra hemen gozunun yasina bakmadan ayrilir veya bosanirim... |
tekme olabilir :D |
allah korusun ya. ölümden sonra en büyük acılardan biri. allah bizi öyle şirretlerden korusun.artık doğal birşeymiş gibi yapıyor millet.düzen kötü hocam :) |
Yakaladığım için sevinirim ; aksi taktirde çaktırmadan ömür boyu durumu idare edebilirdi... |
derhal şut.:)muhattap bile olmam ikisiylede.başıma gelmişti zaten;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hiçkimse nedense kendinde problemi aramıyor...hep aldatanda arıyor.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ayrıca böyle topicklere mesaj yazmim diyorum yazdırıyorsunuz yaa :D |
Alıntı:
|
once biraz beklerdimmm ardından eve geldiğinde bunun hesabını sorar,burnundan getırırdımm... |
psikopatımdr biraz .. ilk önce düşünsün sonra hareket etsin :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
soruya bakya ilk önce aldatigi cocugu döverdim sonra kiza belki iki üc tokat atardim sonrada ayrilirdim böyle seylere aglamaya degmez |
yolu açık olsun:) |
Alıntı:
|
Beklerim ve akşam hesabını sorarım öldürürsem kurtulur ben hapis yatarım bana bir faydası olmaz ;) |
İçten Çok Üzülürüm Ama Ona Kesinlikle Hic Umrumda Degilmis Gibi His Veririm.... |
bitir gitsin....aynısı onun da basına gelir nasıl olsa ! ! |
Alıntı:
|
Ne Derece ve Neden Olduğuna Bağlı Ama Ondan Sorası İçin Aklımdan Hic Çıkmayacağı İçin EN UFak Bişide Acaba Sorusuyla Karşılaşıcam İçin.. Bin Kere Ölüceme Bir Kere Ölürüm Veririm Yolu.. |
1. gün ağlarım 2. gün üzülürüm 3. gün unuturum.... Bana yaptıklarını değil sadece onu unuturum ... Bir daha hatırlamamak üzere hem de.... |
salla memlekette kızmı yok bana layık değilmiş ALLAH çarşısını pazar etsin der giderim :):) |
YA GETSİNN İŞİM Mİ YOK onamı yakıncam adam olmayanları sallayalım gitsinnnn:D:D:D değmeyen boş işlere boşuna kafamı yorrmam!!! |
Alıntı:
|
SAKİNİM ZATEN GÖKAAY:d |
Kapı açık arkanı dön ve çık :) çıkmazsada bi şekilde kapı önü yani :D |
Defolup gitsin , bi tek o mu var dünyada |
anket ama gerekli şık yok:) ankete katılamıoruz:) arkamı döner giderim ve asla dönüp bakmam. |
BENİM HİÇ SEVGİLİM OLMADIKİ |
Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini Bulamam mı zannetti Bulurum bulurum söyle Hem yapar hem bulurum söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini Yapamam mı zannetti Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Düşünmüşmü taşınmı, kafayı çok takar sonra Ayrılık koyar ona sonra sonra... |
Türkiye`de Saat: 18:54 . |