![]() |
çekilip gitmek en mantıklısı olur fakat ne kaybettiğini bi şekilde başka bi yerde de olsa görmesi gerekir |
Valla gerçekten seviyorsan eğer sevgilini tın ve noktalar çokta geçerli olmasa gerek:) Ne yapabiilir ki insan mahvolur heralde ama çekip gitmekten başka bir şans yok.. Galiptir bu yolda mağlup :) |
çok seviyosam üzülmem o andan itibaren bitmişdir zaten:;) |
o an ki psikolojime bağlı :) |
Seçenekler harika 2sinide öldürürüm Zauha:D |
Seviyorsam ki zaten sevmesem sevgilim olmaz, çok üzülürüm ama ona bunu asla hissettirmem ve hiçbirşey yapmadan, demeden çeker giderim. Bin defa karşıma çıksa bin defa yüzüne bakmam. Bir daha sesimi bile duyamaz. |
suratına tükürür doru içmeye giderdim herhalde. birde cila alırdım parlatmak iiçin hehehe |
aldattıysa zaten sevmeye değmeyecek bişriymiş,ama olduysa bikere sevdiysen aldattığı an zaten anlarsın üzülmeyi bile haketmediğini.o yüzdeeenn pıııhh canım banane,hadeeeee |
Alıntı:
ama sevdiğin diyor soruda sevmişsin işte o alcağı benim gibi ve başımıza gelene bak tütütüt allah göstermesin ama alnımın sağ ve sol tarafı kaşınırdı :biggrin: :biggrin: |
işte bende ama olduysa bikere derken sevmişsin bikere madem aldattysa değmezmş anlarsın geç olsada maanasında dedim,e haliyle baştan anlayamıyr insan sevmeye değer mi değmezmi... niye tartışıyrzki bu konuyu sonuçta AŞK DİYE BİRŞEY YOK bence oyüzden değmez hiçbişeye... |
Türkiye`de Saat: 14:49 . |