![]() |
kızlarda aradıklarınız kızlarda aradıgınız ozellıkler neler |
valah benimki güzel olması ama çok güzel sonraçekici olması sevgi dolu olması bana karşı kin beslememesi bunları |
bu konu daha önceden vardı sanki amaa :p nese tekrardan arayın siz,bulabldiz mi yada bulabilecek misiniz bakalım :) |
ya bana dürüst olsun temiz kalpli olsunlar yeter yoksa onlar kadar bende oyun oynarım ben üzülmem onları üzerim aynı ortama 3 tane kız sokarım hepsi şaşar ama bana 1 addım gelenede ben 5 aadım giderim bana verdiği değerin 10 katı fazlasını veririm dalga geçenlede pis dalga geçerim |
gereksiz bi konu değilmi bu? |
Mütevazi Olsun Kendini Bulunmaz Hint Kumaşı Sanıp Gereksiz Tripler Atmasın Yeter.. Bide Çok Konuşmasın :D |
hımmm yanındayken mutlu oluyum yeter |
akıllı,mütevazi,ağırbaşlıı,güzell (ohoo ooo naaptın be abi var mı öle biri)(var tabi yaa yani vardı)Çookk sevmiştim be abiii...!!! :'(:'(:'( |
Alıntı:
anladın sen onu ;) |
nie mehtap trip atmak zorunlulugumu var ? |
bilmm bn öleyim ya o yüsden öle dedim :$ |
sürekli benimle ilgilensin ama ben onunla fazla ilgilenmeyim :D |
Ceyn Nie Bulamıyormuşum :D Ama Zaten Aramıyorum oda başka mevzu ;) |
akılllı olsun güzel olsun kalbi de güzel olsun bide dürüst olsun ekstradan beşiktaşlı olsun :D:D |
işte beni anlatıyo arkadaşlar:D |
sessiz güzel beni sevsin yeter .. |
gürüst ve mert olmasını birde normal bir ortamda ne ise benim yanımdada aynı şekilde davranması |
ilk once besiktasli omali sonrada duygusal ve tatli olsa iyi olur |
yaa burnu hawada olmasın.mütevazi olsn. tipinide tarif etmem zor ama gördümü hee bu derim yani:D:D:D |
heralde cogunuz icin guzellik onde gidior... |
bu nedir yha fabrikedan siparişle mi getirtiyosunusss |
Alıntı:
|
cok gzl olmasına gerek yok yanıma yakıssın...bide ilgi göstersn..fazla bısı ıstemıorum |
amma çok şey istiyorsunuz yaaa hem ilgi istiyorsunuz ama ilgi göstermekten bir habersiniz çok güzel olsun diyorsunuz laf atan olunca yada bakan olunca kavga çıkarıyorsunuz beni taşısın diyorsunuz sizin onu taşıyabileceğinizi hesaba katmıyorsunzu sonrada bu ilişki yürümüyor biryerlerde eksik varr olmuyorr diyorsunuzz suçu hep bize atıyorsunuzzzs... |
çok şey isterler ama hiç birşey yapmazlar.. |
SİZ İSTEYİN DURUN.:D |
kesinlikle çok şey istiyorlar iş bizim isteklerimize gelincee ohooo yanii istesin dursunlarr :D:D:D:D |
açı kve net hiçbi erkekle görüşmicek başkalarıyla görüşecek vakik bulabiliyorsa o vakitlerdede benle görüşür... |
erkekler kendilerine kız arkadaş deilde köle arıyolar yok kimseyle görüşmicek yok şunu yapmıycak daha çok ararsınızhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
şımarık olmucak,oynak olmucak,fazla sesi çıkmıcak,güzel+sempatik olca:D |
Herzaman konuşmak yerine bazen sussalar o yeter be :D |
Ya aslında benin tercih etcem kız sempatik olsun sürekli benim yanımda olsun ama zaten öle biri war zaten ..::D:D:D |
Beşiktaşlı olsun yeter:) |
Türkiye`de Saat: 23:33 . |