![]() |
Hangi Mevsimde Aşk ? |
Tüm mevsimlerde:D Şöyle bir baktım ve düşündüm de hepsi farklı şeyler hissettirdi ... Sonbahar hüzün. Kış soğuk ve uzak. İlkbahar yeniden diriliş. Yaz ise olmak ve olgunlaşmak... |
kış aşkın mevsimi kıştır kalıcı aşklar o mevsim başlar bence. |
sonbahar |
aşk her daim güzel, önemli olan kişilerdir, mevsimler ayrıntı... |
aşk diye bişi yok kandrmayın kendinizi... |
baharda hiç fena olmaz.ama kızsız da olmaz. HER MEVSİİİİMMM.....! |
Doğru insanla her daim güzeldir... |
Kasımda aşk başkadır:D |
Alıntı:
Çok hayırlı bir ay dır :D:D |
Sonbaharın sonlarına doğru... Özelliklemi bekliyorum bende anlamış değilim:D Belkide sevesim geliyodur be:D |
sonbaharda bi başkadır aşk .. |
her mevsimin tadı ayrıdır şüphesiz...ama ilkbaharda kendimizi cıvıl cıvıl hissettiğimiz için bu duygusal hayatımıza da bu şekilde yansır diye düşünüyorum, ilkbaharda aşk bi başka güzel geliyor bana.. cıvıl cıvıl..sevgi dolu..eğlenceli..sıcak...hareketli...anlamlı.. sonbaharsa ayrılığı çağrıştırıyor hep, sonu olan kısa süreli Kasım aşklarını.. hüzün..özlem..ve..ayrılık.. |
kazığı yiyene kadar;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw şurda bi duygusal moda girelim dedik, şöööle romantikleşelim felan, yaramıza bastın, kalmadı bişi. Aşkın mevsimi yoktur çünkü aşkın kendisi yoktur modundayım şimdi.. |
|
Alıntı:
Her taraf sararmış ve soluyor. Müthiş bir hüzün hakim. Bu dönemde melankoli süper gider :D |
Alıntı:
aşk her mevsim güzelldirrr...tabi gerçekten aşksaaa... siz bi de bana sorunn...sözlüklerde yazan hikayelerde anlşatılansa bize AŞK dedikleri ya bu AŞK değil ya da bizden(aslında ben den ama orjinalliği bozmiimm:D) haberleri yokkkk |
Alıntı:
|
Beşiktaş'ımdan ayrı geçiren tüm mevsimlere karşıyım :), ANTİTEMMUZ..! |
aşk her mevsim güzeldir ayrılık olmayınca :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:):):):):) |
Yalanmış Meğer Tüm Sevgiler En Tatlı Sevgiler Sendeymiş Meğer... |
AşK ..... Farklı bişi olsa gerek .... |
aşk denen şeyy... Enterasan yaa...Yakalanınca kendini kaybedıosun,ondan kacınca aşk neymiş ki diosunn..Boole deişik bişeyy.. |
hiç bir gereği olmayan bişeyin mevsimi farketmez |
bence ilkbahar kuşlar yeni açmaya başlamış çiçekler temiz hava daha ne olsun aşk ilkbaharda güzeldir... |
aşk her zaman güzeldir seni gerçekten hakeden biriyle yaşandığında |
Alıntı:
|
Aşkın Mevsimi Olmaz Ama herkez YAz olsun İster Gezmesi güsel Olur Kışın Kimse dışarda gezmek istemez aşkıyla Bi cafede otururlar orada kalırlar :o))) BAna göre Aşk Zor Elde edildiğinde güseldir Hemen Aşkım Demek Le Aşk Olunmaz Hemen teklife evet diyene aşkım Denmez Aşkım Demem İcin bi Kıza Beni En az 1 sene Peşinde Koşturması Lazım En güsel Aşk Zor Olandır |
her mevsim tabiki de ama sonbaharda bi başka sanki :):) |
kışın bi başka oLuyo abi ya :) sewdigini takıcan koluna sarılcan sıkı sıkı Ufff üşümesin merak etm sonra karLara basıcan her yer beyaz sonra kar topu oynucan ::D:D:D Biraz abartım mı :D |
ewet aşkın mevsimi yoktur ama ben ilk aşkımı kışın yaşadım hemde 14 şubat ta çok enteresan bi tarih benim için yada duyguların en yoğun olduğu bir ay ve tarih oluru içinmi bilinmez tabi |
Yaz aşkı tabiiki : ) |
mevsimini bilmem ama siyah-beyaz aşk başkadır |
yaz daha güsel oluyo :) |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |