![]() |
ilK olarak RUS GÜZELLİĞİ İLERLEYEN ZAMANLARDA RUH GÜZELLİĞİ OLAMaLI |
rusya'dan kanatlanıp gelmiş melaike gibi bembeyaz teni, bebek yüzü, altın sarısı saçları, uzun bacakları, daracık kalçaları, cilveli tavırları ile tabiiki dış güzellik. her zaman dış güzelliğe teslim olurum... oysa teslimiyet keşke sadece ağzında kalsa, hayatına yansımasa, yaşamına girmese, bir gece teslim olup, yarın kayıplara karışsan, rusya'dan değil fransa'dan, italya'dan, portekiz'den, frenkmenistan'dan da gelse o dilber, bundan sonra türk erkeği kadınlara teslim olmasa, şu makus talihimizi yensek, zincirlerimizi kırsak, bu kadınların elinde kepazeye dönen yaşamlarımızı ilme bilme adasak, aya, fezaya, galaksilere, nebulalara açılsak... güzel olmaz mıydı? |
ıkısıde gereklı |
iç güzellik tir tabikide eğer sevgili mevgili ayaklarıysa sevdiğim kişinin dışına bakmassın zaten ama aşık olurken hrlde dış güzelliğe bakılır aman bilmiom ikiside olsa fena olmaz |
Yapılan bir ankette,iç güzelliğe önem verenlerin %85 i fiziğine fazla güveni olmayan,yani çok da yakışıklı ve güzel olmayanlarmış.. Yumuşak kalpli yani içi çok güzel Quasimodo (Notre Dame'in kamburu) ile aşk yaşayabilecekl bayanları bir görelim ,haa birde Esmeralda (Qasimodo'nun aşık olduğu çingene güzeli) ' yla olmak isteyen erkekleri de görelim :D:D:D |
içi dışı bir olsun:D:D:D:D |
%50 iç güsellik % dış güsellik |
Alıntı:
|
İç güsellik %50 Dış güsellik%50 ;);) |
ikisede önemli canım ...ama iç güzellik dahada önemli |
Alıntı:
:D:Daynen öle olsun... |
%51 dış %49 iç diorem:D |
İnsanın içini seversin sonra da Gönül kimi severse güzel o olur herhalde :) |
ikisinide isterim biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar iç güzellik seçersek dış güzellik küser dış güzellik seçersek iç güzellik küser en iyisi ikisinide seçelim :D:D:D |
2 SİDE OLACAK AMA BİR İNSAN BİRİNİ TANIDIKTAN SONRA DIŞ GÜZELLİK 2PLANDA KALIYOR |
iç güselliğini bilmek için önce dış güzelliği olması lazım:D:D |
iç güzellik |
Alıntı:
Alıntı:
|
ikiside olmazsa olmaz diyenlerdenim şöyle bir mantık yürütelim huyu çok güzel ama zihniyeti süper ama dış güzelliği yok buyrun siz alın ben almim tamtersi okadar güzel ki akıllara zarar zihniyet kötü fesat ruhsuz yada aşufte buyrun onuda siz alın ben almim |
kişilik tipi 5 e katlar :) ama 5e katlaması için tipin olması lazım :) |
recep ivedik abi sonunda yıllardan beri çözülemeyen bir soruna çözüm bulmuştur Ruh güzelliği de önemli, tamam, ama dış güzelliğine de biraz önem vereceksin, sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz |
heralde dışş :D:D:D |
bu saatten sonra iç güzellik bnm için... |
ikiside olmazsa olmaz :D amaaa iç güzellik daha ağır basıyo çünkü dış güzellik estetik operasyonla halloluyor :D |
2 side lazım ama Dış qüzellik daha çok :rolleyes: |
yakısıklı olsun yeter ben onun ıcını gusellestırırım :D;) |
dis güzeligi sevenleri sevgili yapiyor ic güzeligide beraberligin uzunlamasini yapyior |
iç-dış itinayla:Dikiside zorunlu benim için... |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |