![]() |
iç güzellik mi dış güzellik mi? arkadaşlar sizce hangisi daha önemli. iç güzellik mi dış güzellik mi? güzel olanı mı yoksa iyi huylu olanımı tercih ederdiniz? |
ikiside olması gerekiyor.Önce dış güzelliğinden etkilenip bişeyler hissediceksin daha sonra onu tanımaya başladıkça içinin nasıl olduğunu anlayacaksın |
haklısın ama zor bu işker yaa :) |
aslında önemli olan iç güselliktir ama bi insandan başta etkilenebilmek için önce dış güsellik gerekiyor fifty fifty ama:D |
Bir süre sonra dış güzellikten de birşey kalmayacak. İç güzelliği baki kalacak ama:) |
Alıntı:
|
her ikiside olmalı herkes iç güzelliği der genelde ama inanmıyorum kimse sırf içi güzel diye biriyle olmaz |
Alıntı:
|
İç güzellik diye klişe bir şey söyleyim bari...Konu aklıma Temel fıkrasını getirdi. Temel'i bir kızla evlendirmek istemişler ama kız çok çirkinmiş.İkna etmek için: Bak Temel,bu kızın içi çok güzeldir,dışı önemli değil demişler..Temel: -Öyleyse ters yüz edin onu,demiş :D Yani sonuç neymiş,içi de dışı da bizi rahatsız etmesin... :D |
2side önemli çok güzel ama şımarık biri yerine güzel ve uslu birini seçerim :p |
insanın iç güzelliği dısınada yansır bu yuzden bırbıryle kopuk seyler degıl bunlar... |
iyi huylu |
ßncede her ikiside oLmaLı ..:):) |
ikiside |
ikiside önemli yalan söylemenin alemi yok benim için iç güzellik önemli deyip geçemem.zaten insanın içi neyse dışı da odur. |
iç güzlelik diyenin düşnücesined einanmam ben açıkcası |
Tanımadan önce dış güzellik tanıdıktan sonra iç güzellik. Ciddi bir beraberlik düşünüyorsam her ikisi de! Demek ki sinek avlayacağım...:bebored: |
insan iç güzelliğini dışa yansıtırsa dışıda güzeldir.. bakışı gülüşü duruşu belli eder bu güzelliği. |
ben bid ebir inancımv ardır benim derdi olan insan daha guzel görünür bana göre |
ikiside olması gerek ama öncelikle iç güzellik olması gerek |
ikiside önemli ya:)... |
Aslında doğru olanı iç güzellik ama ben dış güzelliğe bakıyorum nedense..:D |
ikiside....... |
Walla birinin beni etkilemesi için görsel anlamda hoş olması gerekir.Karakterini bunlara göre değerlendiririm.Yani sırf yakışıklı olduğu için yada sadece iyi diye kimseyle işim olmaz ! |
yüzde seksen ruh güzelliği önemli beni için |
hem iç hem dış yaw yarı yarıya |
ruhu önemli bnm icin ama birazda dıs olucak ... |
ben hepsinden etkilenecek bi taraf bulurum:)arayan bulur:) Aşk elektrik işidir kardeşim ne içe bakar nede dışa ben elektrik almadıktan sonra bi insandan dünyanın en güzel kadını veya dünyanın en iyi insanı olsa ne yazar vız gelir tırrıs gider aşk ruhsal bir uyumdur ben mesela ebru destan denen kadına uyuz olurum hiç çekici gelmez bana ama yıldız tilbeyi severim elektrik denen olay bu heralde birine güzel olduğu için aşık olmak zorunda değilim çirkin olmasıda aşık olmayacağım anlamına gelmez güzele herkes bakar ama yürek sevdiğine bakar o kadar |
her ikiside |
öncelik iç güzelliği ama dış üzellikte olması gerekiyor |
iç güzeLLik yeterLi ddeiL dış da oLsun:D |
Önce dış.Sonuçta birinin seni etkilemesi öncelikle bu şekilde olur.Ki benim için çok çok önemli konu. Sırf iyi diye çirkin birisini,yada sırf yakışklı die karaktersiz birini sevemem !sevmem! |
ikisi de önemli ama iç güzellik açık ara önde:D |
Alıntı:
|
gönlümün varacağı, gözümün tadacağıdır ruhumun tapacağıdırrr.... |
Alıntı:
|
ilk önce görünüş tabikiii... |
tbi önce dış güzelliği ama iç güzellği olmadnda olmz her ikiside olması lazm bnce. . |
her ikiside önemli ;) |
içi güzelse dışınada yansır zaten tanıdıkca.... |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |