![]() |
Sizce Euro 2008'in En Yakışıklı Futbolcusu Kim? Sizce kim? |
luca toni |
http://www.ing.cz/cz/images/sponzori...aci/koller.gif koller:D:D...ee göreceli bir kavram:D... işin şakası gattusoyu bir kenara bırakırsak italyan milli takımı podyumdan fırlamış gibi;) |
|
çok garip olcak belki ama h balta sempatik gelmeye başladı:D |
Alıntı:
|
Ronaldo ve Quaresma |
nuno gomez |
servet çetin:D |
valla mı ? :smile: zevk meselesi tabi.Sana sunu söyleyeyim o zaman hakan balta zamanında iyi bir beşiktaş taraftarıymış.Stada gelir destekte bulunurmuş.Bize alınmayınca galatasaraya gidip oradaki ilk golünü bize atacak kadar da sempatik :smile: tipi andırıyo az biraz :D:D:D |
Alıntı:
|
Ronaldo ve Quaresma diyorum hala :D |
kesinlikle c.ronaldo :D |
bizimkilerin hepsi gözüme daha da bi dempatik gelio ama h. balta da ısrar ediyorum :S:D |
rıbery:D :P bence Quaresma |
frankkkkkk riberyyyyyyy karizmaaaa :D:D |
hiçbiride diildii:D:D:D.... |
Alıntı:
|
rüştü |
tbi c.ronaldo ama futbolcu olunca euro 2008 in en yakışıklısı ben olcam tartışmasız:D:D:D |
ronaldoooo;) ve benim için değişmez isim david beckhammm |
Fernando Torres:biggrin::biggrin::biggrin: |
C.RONALDO,DAVID BECKHAM,DAVID VILLA.BİDE ARDA TURAN İLE HAKAN BALTA ( KIZMAYIN ARKADAŞLAR AMA NAPİM ÇOK YAKIŞIKLI İKİSİDE HER NE KADAR EZİKSARAYLI OLSALARDA.) |
|
Alıntı:
|
david villa ile casillasda olabilir:) |
Ya bence de Hakan Balta yani:)onun dışında Casillas. Ama objektif olamıyorum dersem Rüştü:) |
emre belözoğlu çok tatlı geliyor bana yaw ayhan akman da tip olarak fena değil hani.. |
hıcbırı |
tabi ki isveç kaptanı olof mellberg |
c.ronaldo yu tek geçerim ,daha sonra david villa( yah bnm fotom görünmüyo çıldıracam biri yardım etsin ne yapmalıyım yeni üyyim de:( ) |
tabiikide lukas podolski bndn yakışklı olmasada idare eder işte |
Alıntı:
http://static.blogo.it/calcioblog/le...mellberg09.jpg maşallahhh gözümden kaçan varsa başka özür dilerim onlardan:D |
c.ronaldo ve arda turan :D |
albiol ve torres ;) |
ADEBAYOR:d |
cristianooo =) |
Alıntı:
|
C.Ronaldo |
rıbery xD |
Türkiye`de Saat: 05:29 . |