![]() |
Sakat bir cocuk.. Evet arkadaşLar bir cocuğunuz oLacagını öğrendiniz..Ama daha sonra bu cocugun sagLıkLı bir cocuk oLamayacagı söyLendi..Tekrar baska yerLere gittiniz ve aynı cevap..tedavisi de yok..Beyin yaşı haLa bir bebek zekası oLarak kaLacak dendi..napardınız ?? Bu durumda aLdıran cok..siz ne yapardınız? |
her ne olursa olsun o bir can ve benım kimsenın canını alma gibi bi lüksüm yok sabrederdim derdi veren sabrıda verir diye düşünürdüm...zaten bu sekılde aldıran bi insanında annelık duygudundan şüphe ederim sen kimsinki Allahın verdiği canı alabiliyosun.... |
sakat olduğu söylenip sağlıklı doğan çok çocuk tanıyorum,doğururdum. kıyamam ben bir cana hele yavruma asla... |
sakatta olsa sağlıklıda olsa o benim çocuğumm olcak.. bu durumda çocuğu aldırmak cinayetten farksız bence sadece bu durumda diil tüyü bitmemiş can o yaa...nası kıyabilir insan onaa..aldıranlar nası bi zihniyet anlamıyorumkii...küçücük bi canın nefes almasını yaşamasını nası engelleyebilir insan...buna hakkımız y.o.k...anne diilim ama biliyorumki o duygu hiçbişeye deişilmez...içinde azcık merhamet olan bunu yapamaz bence.... |
allah korusun ama sanıyorum aldırırdım...evet kimse kıymak istemez ama ben sağlamken bakarım evet her türlü fedakarlığı yaparım peki bana bişiy olduğunda o tek başına ne yapıcak kim bakıcak bu dünya o kadar kötüki.... ona bunu yapamam....aldırırım... heralde |
NOLURSA OLSUN . O BNM ÇOCUUM OLACAKTI HAYATTA ALDIRMAAM.. |
Alıntı:
|
evet herkes sağlıklı bir evlat ister ama sakat olsa da dahi oda bir can onu incitmeden bakmak bize düşer |
allahın verdiği canı ondan başkası alamz doğururdm..bakardım.. |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |