![]() |
BesiktasForum'u Nereden Duydunuz Sevgili Üyelere BesiktasForum'u Nerden Duyduklarını Öğrenelim.:) Evet Anketimize Sizde Katılın Oy kullanın Sonuçları Beraber Görelim... |
rastgele karşıma çıktı bir baktım tam istediğim gibi bir site beşiktaşlı kardeşim var bir sürü ortam süper daha ne olsunnn........ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OLEEYYYYYYYYY |
Beşiktaş forum sitelerini gezerken rastladim :p |
Google'da arama yaparken.. |
Birden karsıma cıktı Uye oldum Beyendım SİMDİ DE BURDAYIM iyide cıkmıs :D |
Tavsiye üzerine geldim Onun kim oldugunuda bilen bilir zaten :) |
ben zatn bakıyordum bir kaç haber okurken rastlıyordum.. biraz ayak süründürdüm sonrada üye oldm. |
googLe da burakLa iLgiLi bi haberi arıyodum o sırada gördüm :) |
Öyle dolanırken rastgeldi herhalde.:) Ama biri tavsiye etmedi yani..:) Kendim buldum.. Durgun bir site olmayışı takılmamın en büyük sebebi oldu..Yoksa kolay kolay bir forum sitesi bağlayamaz beni.:) Baktım kültür seviyesi yüksek, düzgün cümleler kuran insanlar var..Dedim ben de " Boş Boş takılacağıma Beşiktaş için zaman geçireyim.." öyle oldu yani..:) |
bşiktas forum sitesi arıodum uye olup rahatlıkla takılabıleceğim bi site öle denk geldıı güzel bi ste ;) |
Alıntı:
aynen..iyi ki de rastlamışım:) |
googlede resim ararken buldum.. |
Alıntı:
yalan :D:D |
Alıntı:
ben hatırlamıyorum ama herhalde öle nette dolşıken bulmuşumdurr tek bağlı kaldığım adres bu diğerlerine sadece üye olmuşumdur kendime şaşşıyorum bu yüzden=)=) |
Alıntı:
|
Abim sağolsun:) |
Bu kadarmıyız bea hadi daha çok katılım :D |
valla kendi kendime buldum işte hatırlayamadım şimdi ne yazıpta buldugumu :D |
gugıldan rastladım. |
beşiktaşla ilgili bir foruma üye olmak istemiştim google ye beşiktaşforum yazdım:D hemen üye oldum iyi ki olmuşum:D |
Google'de arama yaparken :) |
forzabeşiktaşa kızdım, daha iyi bir forum var mı diye aradım... beşiktaş forum diye arattım karşıma burası çıktı... iyi ki de çıktı... :D her düşünceye saygı duyulan, rahat eleştiri yapılabilen tarafsız bir forum... herşeyde bir hayır vardır derler... gerçekten varmış... |
Alıntı:
Ben de bir abinin tavsiyesi üzerine geldim... |
Alıntı:
:D:D Valla beni bağladı buraya kendi ortalarda yok :D |
Google de arama yaparken.O gün ü dün gibi hatırlıyorum.Yıl 1 ocak 2008.Besiktasforum.net' e Son Holigan geliyor:D:D |
googlede forum ararken burayı buldum ve bir seneyi geçkindir bu sitedeyim bu isteye emek vermekten dolayı cok mutluyum |
salak salak geçerken buldum 2007 de üye oldum 2008 de foruma katıldım:D:D |
bende masaüstüne güzel bi wallpaper arıyodum forumumuzu gördüm:D |
Konu çabuk unutuldu,oy kullanmamış arkadaslar değerlendirmesini yaparlarsa memnun oluruz |
google da beşiktaşla ilgili haberler ararken buldum hemen de üye oldum :) |
Ben başka bir forum sitesinde birinden duydum. |
Beşiktaşforum Heryerde !! |
Alıntı:
Tamam sakin :D |
Beşiktaş Forumlarını Gezerken Birden Karşıma Çıktı Kendisi :D:D |
Alıntı:
|
Biranda Karşıma Çıktı :D iikide çıkmışşşşşşş:D:D |
dogarken bjkli oldugum için bulmadım aramadım da:biggrin: |
Alıntı:
Aynen:biggrin: |
apLok aBim sayeSinde duyDum :) saoLsunn |
baya uzun zaman oldu 2007 yılında tam hatırlamıoyrum ama sanırım googleden buldum... ilk üye oldugum zamanlarda da öle bi konu vardı. orayada yazmıstım ama ne ararken buldumda üye oldm hiç hatırlamıorum ii ki de üye olmuşum :) |
Türkiye`de Saat: 22:09 . |