![]() |
seda sayan, esra ceyhan bu ikisinin suratını asfalta sürterek kıvılcım çıkartmak istiyorum... |
dövulecek cok unlu var saysam bitmez |
aslında hülya avşar ama ankettekilerden de nihat doğan demek istiyorum,dedim bile :D |
ajdar acayip kıl oluyorum bu adama:D:D |
Forever AJDAR :D |
Alıntı:
çok severim o şarkıyı:) |
meriç denn adamagıcık olmuştum annemde paso sabah programı seyrediodu antipati oluştu:D |
Nihat Doğan ıyykkkk:banghead: |
Alıntı:
|
tabik mali sinir oluyorum şeytan resmen adam ya |
Bende ilk olarak Nihat Doğanın ağzının üstüne 2 tane vurmak isterdim:D Sonra bülent ersoyun saçından tutup yerde sürüklemek isterdim:D |
hepsini :D |
Banu Alkan eksik :D ben onu dövmek istiyorum :D |
neresını neresını :D |
:D:D heryerini ama önce çenesini :D |
esra ceyhanın saçlarını yolmak istiyorum allahtan o programı kalktı meymeletsiz suratını görmekten kurtuldum ama ankette yok:D:D ozaman diğer bi uyuz bülent ersoy o boya küpü suratına iki üç tane vurmak isterim:D |
Selçuk Yula.... |
ajdarla benibi odaya kitlesinler sabah gelip kapıyı açsınlar.. |
bana izin verseler hepsini şöle oturtsam joplasam hepsinide dövmek isterim çünkü 1.si bunlar reyting uğruna şeyini verir 2. bunlar boş insandan başka bişe ah ulan hepsini bir joplıcaktım |
şimdi bu mesajı okuyanlar üstüme yürür ama yine de yazacam yıldırım demirören ve yönetimini dövmek istiyorum bjkyi bu hale getirdikleri için |
ben de hepsini dövmek isteyenlerdenim ama ankette ajdar dedim dünden sonra daha da gıcık oldum o adama :D |
fatih ürek'ği hep dövmek istemişimdir |
anti ajdar gördügüm yerde dalasim geliyor :D birgün tv elimde kalacak zaten :D:D |
Ajdar Ajdar :D |
Ajdar... :D:D |
Nihat Dogan yazdim ama en cok dövmek istedigim kisiler ünlü sayilmaz ve listede yok ama ahmet cakar ve erman toroglu hemde ikisini birden offff nerde o günler Valla hic bikmadan 24 saat... |
Ben Serap Ezgü yü dövmek İsterdım.. :D onun yüzünden gündüzleri Tv izliyemıyordum eskiden anam saolsun :D xD |
:D:Dsabah programı yapan herkese ayar oluyom ben de :D:D |
hepsini |
Kah kah :D Süper anket çok teşekkürler. Vallahi oyumu Ajdara verdim çünkü onun yüzünden youtube' a akıl hastası fenevli ercik geldi :D Videosu ikide bir karşıma çıkar hasta olurum zaten adamın yemediği küfür yok. Hep bu ajdar yüzünden :D hihi:argh: Babaların babası ercik. Poncikcik :ridinghorse: |
azize ve kolp medyasını :D:D |
tabikide fatih yürek :D |
okan bayülgene gıcık kapıyorum onu dövmek isterdim:D |
bende fatih yürek'e gıcık kapıyorum :D |
fatih terim !! |
Alıntı:
|
Hepicii :D |
Esra Ceyda Cicişleri Dövmek İsterdim :) |
Ibrahim Tatlises ve Armagan Caglayan. |
Türkiye`de Saat: 02:13 . |