![]() |
en çok hangi ünlüyü dövmek isterdiniz? en çok hangi ünlüyü dövmek isterdiniz? Anket verildi |
o zaman mehmet ali erbil:D |
Anket verildi:D |
paris hilton&c.ronaldo ikisinide gördüügüm yerde öldürmek istiorum:D |
kuşum aydın gördüm yerde uçururum |
ajdar diorum neden bende bilmiom :D |
ankete koydugun heosini dövmek isterdim dövülmicek gibide degiller |
meriç derken:D:D |
Alıntı:
yav varya hani salak salak hareketler yapan bi tane adam:D Ahu tuğbayla uğraşıyordu.Meric erkan dı galiba:D:D |
okan bayülgen hasta ediyor adamı yaa ukala şey ... |
ajdar heyt be onu dövmeside güzel olur :D döverken birde şarkı söylerimiş bende orda bayılırmışım:D:D nane nane nane bundan sanane:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bülent ersoy yhaa :D senı Allah erkk olarak yollamıs senın neyıne kadın olmak ahaha :D |
eda kadın adam işte her neyse xD yine kro değil xD Nihat doğan kro ötesi xD bi elime verseler evire ceviri dalarm :D:D |
Bülent Ersoy:boxing: |
meriçi benzetmek isterdim salak ya ahu tuğbaya caka satçam derken gerizekalılar gibi hareketler yapıo onun yaptıklarını ilkokul çocukları aşklarına hava atmak için yaparlar tam bi mal :D |
acunu dövmek isterdim :D:D |
Alıntı:
|
Hepsini:D |
Alıntı:
|
Ajdar... Nükleer Bomba gibi bi adam ya her cümlesi dünyayı kirletiyor.:) |
Ajdar hariç hepsi dayaklık:D |
Hepsini...:D Toplu dayakta indirim var mı Mazlum?:D Ama özellikle Mehmet Ali ve Okan Bayülgen... |
görüşleriniz için teşekkürler hazel abla ve bekir abi:D:D |
Alıntı:
|
hepsi diye bir şık olsa onu işaretlerdim:Dşimdi birini tercih edemem:D |
Birden çok kişiyi işaretleyebiliyor muyduk yahu?:D Ben yanlışlıkla sadece Mehmet Ali'yi işaretlemişim.:D Okan'ı dövmek isteyenler benim yerime de dövün tamam mı?:D Ajdar neden hariç Bekir?:D |
Alıntı:
şarkıları süper:D ben şimdi nasıl döveyim |
Alıntı:
ya keşke anketi birden fazla şık olarak ayarlasaydım:D:D Hakikaten bekir abi.neden ajdar değil:D:D |
Alıntı:
:D:D:DO da farklı bir bakış açısı |
Adam koskoca makina mühendisi:D ben Türkiye'nin popstarıyım diyor yalan söyleyecek hali yok:D:D |
Nese sen dövmesen de olur Bekir,senin yerine şu an 5 kişi dövmüş zaten...:D:D:D |
Alıntı:
sanatçı kolay yetişmiyor küstürmemek lazım:D:D |
Gerçekten de küser mi acaba ya?:D İnşallah öyle bir şey olur.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:DYorumlarını keyifle okuyorum bekir abi:D:D Teşekkürler:D:D Sana çikita muz adlı şarkıyı armağan ediyorum buradan:D |
Alayıı dengesiz hepsi dayakLık :D ama okan haRc yha foRever disko kraLı :D |
hiçbiri..angelina jolie :D |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |