![]() |
Burçlarımız |
kova |
balık |
Haziran | Yengeç ~ |
İkizler . . |
ikizler :) |
|
İkizler (Gemini) 21 Mayıs - 21 Haziran Bana uygun olanları kırmızı renk yapacagım beni tanıyın maksatlı :D GENEL ÖZELLİKLERİ Yıldızınız : Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi) Gurubunuz : Hava, pozitif Burcunuzun cinsiyeti: Erkek Üstün yeteneğiniz : Üstün zeka :D Özelliğiniz : Yardımcı olmak, neşe yaratmak Emeliniz : Gazetecilik, yazarlık Amacınız : Büyük isim yapmak, ünlü olmak Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak Uğurlu gününüz : Çarşamba Uğurlu taşınız : Akik ve İnci Uğurlu renkleriniz : Sarı, gri, mavi, açık mavi Uğurlu kokularınız : Gardenya, yasemin, sümbül Uğurlu müziğiniz : Modern Batı Müziği, hareketli ve canlı parçalar Muhtemel hastalıklarınız : Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizma hastalıklar. Uygun olan eş: Koç , Aslan , Terazi ve Kova Başarılı olacağınız meslekler : Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, müfettiş. Olumlu yönleri : Kaygısız ve şen. Son derece akıllı. Değişken ve uyumlu. Başkalarına karşı duyarlı. Düşünceleri berrak ve yansız. Dakik. Olumsuz yönleri : Saçma ve anlamsız olmaları. Sözcük anlamıyla süper bir entelektüel. Birleştirici kişiler fakat. sinirli ve tahrik edilmesi kolay tipler. Soğuk, mesafeli, duygusuz(bu adamına göre değişir.:) ) ve gelişigüzel bir karakterde olmaları. |
BALIK (: |
Balık. |
Yengeç :trytofly: |
Ekim...Terazi :-) |
aslan |
başak=) |
ikizler ... |
Yengeç.. |
OğLak . ;) |
basakkkkkkkkk |
başakkkkkkk:D:D Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'İncelerim “ dir. Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır. çoğuna uymam sonunda doğmuşum zaten:D |
balık |
teraziiii |
Alıntı:
|
başak :) |
başak:):) |
balık ve başak baya varmış |
Yay :D |
Alıntı:
|
BaşaK . |
boğa |