![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ Konu maradonahmet tarafından (30-07-2009 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kova
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | balık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haziran | Yengeç ~
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikizler ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İkizler (Gemini) 21 Mayıs - 21 Haziran Bana uygun olanları kırmızı renk yapacagım beni tanıyın maksatlı ![]() GENEL ÖZELLİKLERİ Yıldızınız : Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi) Gurubunuz : Hava, pozitif Burcunuzun cinsiyeti: Erkek Üstün yeteneğiniz : Üstün zeka ![]() Özelliğiniz : Yardımcı olmak, neşe yaratmak Emeliniz : Gazetecilik, yazarlık Amacınız : Büyük isim yapmak, ünlü olmak Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak Uğurlu gününüz : Çarşamba Uğurlu taşınız : Akik ve İnci Uğurlu renkleriniz : Sarı, gri, mavi, açık mavi Uğurlu kokularınız : Gardenya, yasemin, sümbül Uğurlu müziğiniz : Modern Batı Müziği, hareketli ve canlı parçalar Muhtemel hastalıklarınız : Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizma hastalıklar. Uygun olan eş: Koç , Aslan , Terazi ve Kova Başarılı olacağınız meslekler : Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, müfettiş. Olumlu yönleri : Kaygısız ve şen. Son derece akıllı. Değişken ve uyumlu. Başkalarına karşı duyarlı. Düşünceleri berrak ve yansız. Dakik. Olumsuz yönleri : Saçma ve anlamsız olmaları. Sözcük anlamıyla süper bir entelektüel. Birleştirici kişiler fakat. sinirli ve tahrik edilmesi kolay tipler. Soğuk, mesafeli, duygusuz(bu adamına göre değişir. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |