|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
12-06-2006, 22:51 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
bolu'da bir ilçeye bir kaymakam atanmış. kaymakam yanına başçavuşu alıp, köylülerle tanışmak üzere köy, köy dolaşmaya başlamış... bakmışlar ki yolda bir adam kucağında bir eşek yavrusuyla gidiyor... kaymakam baş çavuş'a demiş ki.. "ben bu köylülye biraz sataşayım" başçavuş kaymakamı uyarmış. "aman efendim, bunlar lafta altta kalmazlar. dikkat edin" "kaymakam bir şey olmaz. ben yıllarca mektep okudum. kültürlüyüm. cahil bir köylü mü beni lafta yenecek demiş. "arabayı durdurup köylüye yanaşmışlar kaymakam selam verip sormuş "nereye böyle kucağında yavrunuzla" köylü bir kaymakama bakmış, birde başçavuş'a "mektebe demiş.........mektebe yazdırmaya gidiyorum.... "çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye"......
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
|
13-06-2006, 07:43 | #4 | |||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Alıntı:
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
13-06-2006, 07:48 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | süper ya hehehe kaymakan döt olmuş yani
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
13-06-2006, 08:19 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | puhahahah KAYMAKAMA TAM KAPAK OLMUŞ...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |