![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum ...
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #4 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lütfen asparagasın yazmış olduğu mesajı dikkatle okuyunuz. Sadece beşiktaş haberlerini okumak isteyen arkadaşlar Beşiktaş başlığından faydalanabilirler. Forumda konuların dönmesi için konu açılımı ve mesaj yazımı şarttır. Bilginize.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa surdan arkadasların dıkkatıne nolur yorum yazacagınız konuların acılıs tarıhıne bakın 2006 feln konularını açmayın yenı mesajlar ıcınde bosuna fazlalık yapıyor buda foruma zarar verıyor bence ... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi diyelim herkes beşiktaş konuşmak beşiktaş tartışmak istiyor,bu chatboxta neden çatır çatır beşiktaş konuşulmuyor? Ben insanları geyik yapmayalım diye uyardıkça,tek muhabbet s.a - a.s çok nadir beşiktaş adı geçiyor chatboxta bile,gazete haberleri olmasa beşiktaş hakkında fikirleri ,soruları ,rahatsızlıkları ile ilgili konu açan yok.Sadece gazte haberleri tartışıyoruz.Biraz da kendinizde arayın lütfen yanlışları.Yöneticilerin dikkatine demekle olmuyor...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Arkadaslar tmm burası beşiktasforum.net...Bu sitenin ana teması beşiktaş dogru fakat besiktasforum.net sadece Beşiktaş'taki gelişmelerin uyelerine yansıtıldıgı bir forum sitesi değil,farklı konularla ilgili de goruslerin dile getirildiği,farklı konuların konusulduğu,yeri geldiğinde yaşam,siyaset,magazin,televizyon gibi konularında konusulup tartışıldığı bir sitedir.. Lutfen yorumlarımizı yaparken bunları dikkate alalım...Saygılar...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gerekenin en kisa zamanda yapilmasi temennim | ||
| | |
| | #9 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bırde anlamadığım konu var modaretorler bu tepkınız nıye? ben açtığım konuda da ters bişey yada kimseye kırıcı bişey yazmadım forumu kotulemedım aksıne fıkrımı beyan ettım.ama nedense tepkıler aldım genelıde mod. lardan neyse sızlere iyi forumlar...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/genel-sorunlariniz/49698-forum-konulari-uzerine/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Genel Sorunlarnz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 01-03-2008 22:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |