![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Murat bunu tepki olarak algılama sende biliyorsunki sadece beşiktaş konulu haberler bir zaman sonra tıkanacak yani devamı olmayacak bunu aşabilmemeiz içinde diğer konularında forumda olması gerekmektedir bu forumun devamlılığı açısından çok önemli.
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktaş konuşmöakla sapıtılsa saten beşiktaşlıların çoğu sapıtırdı örnek ben günlerce konuşsam susmak bilmem ama bencede diğer konuşarı kontrol altına alıp silinmesi gerekenleri silersek bu forumda sadece beşiktaş konuşulsa eğer ihtiyacı olan arkadaşalrda yardım gibi bir bölüm açılmasa ve ihtiyaçlarını orada dile getirse oyun - yama - prog vs g.b. şeyleri diğer üye arkadaşlar yardım edeceğinden eminim elimden geldiğince bende yardım ederim
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | BEsiktasforum.net isimli forum sayfamız gerçekten son derece iyi alt yapısı olan,herkese acık,tum konuların konuşulabildiği,tum uyelerin fikirlerini ozgurce dile getirebildiği,içinde sporun her dalından guncel haberlere,magazinden muziğe her konunun yer aldığı son derece güzel bir forum sitesidir..Herkesin dunyaya bakış açısına uygun konulara yer verilmeye çalışılmaktadır... | ||
| | |
| | #6 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğru valla ya üst üste aynı konular açılıp duruluo neyseki modlarımız adminlerimiz var yoksa forumun hali harap ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
| | #8 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkadaşlar sadece futbol ile ilgili yazıları okumak isteyen arkadaşlarımız yeni mesaj ve konular başlığının altındaki linke tıklayarak ulaşabilirler böyle gereksiz gördükleri konulara girmezler ![]() Konu HandaN tarafından (24-03-2008 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/genel-sorunlariniz/49698-forum-konulari-uzerine/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Genel Sorunlarnz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 01-03-2008 22:46 | |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |