![]() |
Forumumuzda Herkesin Bir Numarası Olsa... Bir sitede gördüm üyelere numara vermişler kaçıncı üye ise ona göre numaralandırmışlar forumumuzda da böyle birşey olsa süper olur bence. AŞAĞIDAKİ ÖRNEKLER GİBİ: Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: Derinliklerden :) Üye No: 1 BUNUN GİBİ Mesajlar: 5.249 Teşekkürler: 311 Teşekkür 6.037 zamanda 1.476 mesajlara Üyelik tarihi: Sep 2007 Üye No: 12591 ÖRNEK 2 BENCE GÜZEL OLUR. |
aynen kardesim katiliyorum |
kardeş sen okula hasret kaldın biraz galiba:) |
forumda daha onceden uygulaniyordu uye no ve nerden oldugu |
Böylesi de güzel. |
öylede olur böylede iyi ama olsa iyi olabilir |
Var üye no da siz göremiyorsunuz. Üyelerimiz: veyselyavas1903 (İD´si: 7369) |
Arkadaşlar foruma eklenen ilave her şey forumun hızını düşürmekte.Bunuda göz önüne koyun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:evil::party:efsane deil çizik kestane zavallısın sen fenerbahçe |
s.a abiler nasıl bulcaz no muzu:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
haklısın kardeş ben evde çok zorluk çekiyorum 2,8 ghz 1 gb rem aldım ama gene de yavaş anlayamadım 512 ekran kartı valla yetmıyoo konu açamıyorum ve kırıcam dye korkuyrum çok sinirimi bozuyooo artık |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet bende onu anlatmaya çalışıyorum zaten:):) |
Alıntı:
Aynı anda download yaptığım halde flashget ile maşallah hızlı yani.! Ben Mozilla Firefox kullanıyorum.! Tavsiye ederim..! |
valla yorum yok site hızını düsürüyosa olmasın ya |
güzel dusunce ama böylede iyi |
Alıntı:
mozillayı bende kullandım ama bi faydasını gormedim ve goruyorum kı çoğu insanda bu sorun var forumun yavaşlığııı bi çare bulunması laızmm |
evet site suan güzel |
Forum yavaşlicaksa kalsın,gerçi daha ne kadar yavaşlayabilir ki... |
Forum geçmişe gore gayet guzel hızda şu anda..Veysell yaa bırak bu numaraları beaa..Bıkmadın mı nere gitsen numara veriolar zaten ornekse:Banka,hastane,postane,okul ...Bırak da buranın bi ayrıcalıgı olsunn..:) |
:D falla böle ii |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aslında cidden güsel olabilir.....manyak bi fikir.... |
olsada olur olmasada asıl olan BEŞİKTAŞ tır |
bence gereksiz bşy!yani ne gerek varki böyle bşy e !hem arkadaşımızın da dediği gibi sitemizin hızını düşürüyor!daha önemli şeyler var bence!yani bunlar gereksiz! |
Alıntı:
tamamen katılıyorum ... |
:) bırak bu ayakları ya numaraya ne gerek var :D yoklama mı alcaklar hergün |
aslında güzel düşünmüşsünde o istediğin biraz zor olur |
valla guzel olur |
olabılır ıyı fıkır |
hiç gerek yok..bana göre lûzumsuz birşey :) |
herkes kendini biliyor zaten veysel bence gerek yok |
numara sistemi samimiyet havası öldürür diye düşünüyorum |
arkadaşlar numaraya gerek yok bence ama şu konuda şunu solim forum yeterince hızlı yani bende ole daha hızlı olsa daha da iyiyolur bu konuda bişiler düşünek bence |
o KAdarda onemlı deiL bence .. Kı ısteyen zaten uyenın ayrıntılarında buLur bence Kacıncı uye oLdugunu |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:57 . |