![]() |
duyulurr heraldee sesimizz ilgileenen olurr bizimlede:) |
yakında duyarlar sesimizi:D |
bu saatten sonra duymalarının bir önemi yok ... |
neden meltem? |
Alıntı:
ya sorualrı bizde sorarız soru ndeğilki biri sadece başlık açsın yeter :D |
Alıntı:
|
Arkadaslar varsa yapıcak biri nedne olmasın semra mı yapıcak ? |
Alıntı:
|
eğer gerçekten yapılmasını istiyorsanız ben elimden geleni yaparım memnuniyetle:) |
ya roportaj içni sorunun birisinin sormasıang erke yokki gelsin biri konuyu açsın bu hafta kultukta şu oturuyo desin.. oturtsun biz obaşlığa soruyazarız o kiş icevap verir bunla ilgilenecke bu başlığı aaçcak bir mod yokmu sitede |
Alıntı:
metin el at çabuk:) |
cok karısık olur arkadaslar böyle ben yine bi danısıyım olmassa acarız |
metin sen devamlı onlnie birisin he rahfta apzartesi gunu içni birini ayarla pazartesindne pazartesi biri kırmızı koltuga otursun sorualrı bizde yazarız tnaımak içni her uye soru sorar bi hafta sonra konuyu kitlersin yine üye oturur bu kadar basit :D her ahfta bi konuyu açacak adama rıyonuz ben anlamadı mzaten :D |
Alıntı:
bahane arama metin:D yapacağın kimin kırmızı koltukta oturmasını istiyosan ona pm atman oda razı oluyosa oturtursun gerisi bizim işmiz kim nbeyini öğrenmke istiyorsa sorar :D bi hafta sonrada o gider başak birini ayarlarsın bu kdar basit :D bide akrışı kdiyon haa össsde sen ne yapacan :D |
evet metin öss de napıcan sen:D istiyoruz istiyoruz:Dya öyle ya böyle:Dbizene:D |
arkadaslar ilgilinecemm merak etmeyin... İyi forumlar |
kırmızı koltuga lütfen adminlelre başlayın:D ilk onları tanıyak :D |
güzel bi fikir bnce.. |
SAYIN UYECILER BIR KAC YERDE OKUYORUM BASKANA VE ENGINE TAKMA ISIMLER TAKILMIS BUYUK KAFA,TUPCU,MAFYA YANI BESIKTALIK BU MU KENDI BASKANINA VE YONETIMDEKILERE BOYLE SOYLENECEKSE BEN BU SITEDEN CIKACAM ASLA GIRMEM. CUNKI BASKANDA ENGINDE BESIKTASIN KOTULUGUNU ISTMES ISTESELERDI TUMER GIBI BJK SATAR FENERE GIDERDI LUTFEN BUNU DUZELTIN VE HERKESE YAYIN SAYGILARIMLA SAVKIN A. |
harika bir fikir sunmuşsun deli şey... Herkesi yüreklendirmek açısından ilk oturan sen ya da ben olmaya razıyım.... :D:D:D Gerçi sen olursan daha iyi olur :D:D:D Konunun ismi de kırmızı koltuk olabilir... |
çok iyi fikir |
Alıntı:
bi öneri sunduk dikkate alan olmadı,inan artık olsada farketmez,olmasada... ama tabi güzel bi fikirdi:D |
Alıntı:
yok yok sevgili modlarımız bu öneriyi değerlendirip konunun ilerlemesi için ön ayak olacaklarına eminim ben... Demedi deme... :D:D |
Türkiye`de Saat: 13:04 . |