![]() |
bir önerim var sayın yetkili arkadaşlar:) nasıl olacak bende tam bilmiyorum ama eskiden modlar için açılmış konular varmış birara görmüştüm ropörtaj niteliğinde o kişiyi tanımak için...ben derimki her ay bir üyeyle bu tekrar yapılsın,yani normal üyelerede...o üyeyide adminler modlar belirler.bence güzel olur,sizce_? |
bencede uygun bir konu neden olmasın ama öncelikle bu işi iyi bilen birisini bulmak lazım gerçi o arkadaşda bu forumda var ha müsait olurmu bilinmez |
Güzel olur bence , eğer user larlada röportaj yapılacaksa ilk olarak benlede yapabilirsiniz röportaj :D :D :D |
ilk önce senle yapsınlar meltem |
iyi fikir meltem :) |
ARkadaşlar röpörtajları Jasmin arkadaşımız yapıyordu önceleri ama şimdi müsait olurmu ona sormak lazım |
güzel fikir:) |
olabılır neden olmasın:D |
hmmm.Mantıklı |
üstüne gidelim lütfen:)jasmin neler duyuyorum:Dsen yapıyormuşsun:Dşu topice bi uğrasan:D |
süper olur |
yasmin abla yapıyordu ama oda su aralar cok yogun varsa baska yapabilecek olan arkadas neden olmasın... |
Bence uygun bir durum ama yeni mod arkadaslarımızı tanımayanlar da olabilir..Üyelerle de bu roportajlar yapılabilir..Uzun süredir bu röportajlara ara verildi forumda..Jasmin bir el atsa tam süper olucak :) |
güzel bir fikir devam edilmesinden yanayım |
Olabilr ama üye sayısını düşünürsek he he baya zor :D |
süper fikir hatta ilk senle başlasınlar Meltem fikrin sahibi olarak... |
Alıntı:
zaten en aktif olanları öneriyorum ben sizin gibi:D çArşı34süper fikir hatta ilk senle başlasınlar Meltem fikrin sahibi olarak... farketmez fikir benim forum hepimizin:D:D |
çok güzel olur birbirimizi daha yakından tanımış oluruz |
topiç yukarı:D |
bencede guzel bır uygulama haftada bır uyeyle yapılabılır |
neden ille jasmin yapacakki belki müsait değil eminim yapabilecek başka arkadaşlarda vardır_? |
ben yardımcı olabilirim belki...soruları hazırlayabilirim.. |
Alıntı:
allah razı olsun semra:) çok saygıdeğer adminimiz ve sevgili modlar yüksek müsadenizle yapabilirmiyiz artık_?(çok yalakaca oldu bu ya:D) neyse,yardım edecek biri bulundu sizlerde bi göz atsanız konuya uygulansa diyorum ben |
rica ederim güzelim, işim bu benim:D:D kabul edilirse ilk kişi sensin:) |
Alıntı:
teşekkürler canım ozaman.inş.kabul edilir:) edilsinde ilk son olmam fark etmez;) |
ya bu meltem harika çok güzel fikir bencede |
bencede süper olur herkess tanımız olur birbirini üstüne düşelim bencede;) |
oww harika bi fikir bayıldımmm:D:D:D |
destekliyorum meltemi . |
ee nerde açılcak bu konu ?bencede güzel |
Nostaljik konular hee:D |
biz çıkarız inünüye el ele bu sıtatlar beşiktaşa dar gele dar gele fb ağlıyormuş ağlasın ağlasın bırakta gs liler çatlasın çatlasın |
ya çok güzel bi fikir birbirimizi daha yakından tanırız bu arada meltem'e çok teşekkürler bu fikrinden dolayı |
güzéL oluR ablam oluRsa xD... |
Alıntı:
|
ne zaman el atılır meltem? :) |
güzel bir fikir...ama net bir sonuç varmı olup olmaması konusunda |
Alıntı:
neeyse... |
duy duy yöneyim duy şu garibanın isyanını :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:54 . |