|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
25-04-2007, 12:40 | #1 | ||
Guest
|
Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu. " Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik." -Size karşı çıkan oldumu? "Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız." -İlerideki planınız ne? Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: " -Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu? "Bir kaç kez ve hiç pişman deilim.... | ||
|
26-04-2007, 10:54 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | töbe estağfurullah ya. kıyamet alametleri artmaya başladı iyece hakkımızda hayırlısı. | ||
29-04-2007, 21:01 | #5 | ||
߀ŞİKTAŞK Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 | Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ .................................... | ||
26-05-2007, 19:46 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 0 | tövbe be ama kızına tecavüz eden babalar olduğunda kıyamet kopmadı da şimdi kopacak .. ikiside aynı şey ikiside ahlaksızca edepsizce hata dahada beteri... allah akıl fikirversin insanlara
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |