|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
24-12-2007, 20:37 | #1 | ||
besiktaş jk Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 |
“California da yaşanmış ve kayıtlara geçmiş bir olay” diye başlayan okuyucumuzun e-mailinde şu bilgiler vardı. Adamın biri iş seyahati nedeniyle gittiği uzak bir yerde otele kaydını yaptırır ve odasına çıkar. İşleri uzun süreceğinden, bir müddet sonra eşi de yanına gelecektir. Odasına yerleştiğinde masada internet bağlantısı hazır bir bilgisayar görür. Eşi yola çıkarken kendisine, ‘varıp yerine yerleştiğinde beni hemen haberdar et’ diye ısrarlı tembihte bulunmuştur. Odada hazır bilgisayar varken, karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan eşine değil, yanlış bir adrese gönderir... Tam bu sırada farklı bir yerde bir başka kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür. Bir ara bilgisayarını açtığında kocasının e-mail adresinden kendisine e-mail geldiğini görür. E-maili okumayı bitirmeye kalmadan yere yığılır kalır. Bayılan kadını, kendisini oda ortasında yerde yatar vaziyette bulan yaşlı annesi kendine getirmeye çalışır. Ölmüş kocasından geldiğini sandığı e-mailde okudukları karşısında bayılıp kalan kadının e-mailinde şunlar yazılıdır; Kime: Sevgili karıma… Konu: Yeni ulaştım… Tarih: 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var. Dışarıyla haberleşebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. Not: Burası çok sıcak…
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
|
15-03-2008, 17:08 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 | ayyy insnn delirir böle bişile karşılaşsa
__________________ Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı artK "herşey" iÇinaRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ! is trap check an:( | ||
15-03-2008, 17:14 | #3 | ||
tek aşkı beşiktaş Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 | ayy düşünmesi bile kötü adamla isim benzerliğimi varmış peki???? kimden geldiği yazıo sonuçta...
__________________ Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |