|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-05-2008, 12:47 | #1 | ||
şǻЋяυт Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 |
Hayatımı Yeniden Yaşayabilseydim Eğer... Hayatimi yeniden yasayabilseydim eger; hastayken yataga girer dinlenirdim... Ben olmadigim zaman her sey kötüye gidecek diye düsünmezdim...Gül seklindeki pembe mumu saklamaz yakardim... Daha az konusur, ama daha çok dinlerdim... Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadasimi aksam yemegine davet ederdim... Oturma odasinda TV seyrederken, patlamis misir yer, sömineyi yakmak isteyen birisi oldugunda ona engel olmazdim... Yerler leke olacak diye korkmazdim... Bana gençligini anlatmaya çalisan dedeme daha çok vakit ayirirdim... Kocamin sorumluluklarini daha çok paylasirdim... Saçim bozulmasin diye, arabanin caminin açilmasini önlemezdim... Etegimin lekelenmesine aldirmadan çimlere otururdum... TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok aglar ve gülerdim... Ömür boyu "garantilidir" denilen hiçbir seyi satin almazdim... hamileligimin bir an önce sona erip, dogum yapmayi dilemek yerine, hamile oldugum her anin tadini çikarir ve içimde bir canlinin yaratilmasini ne kadar harika oldugunu fark ederdim...Bu o kadar nadir bir olay ki, Mucize gibi bir sey... Çocuklarim beni öpmek istediklerinde, asla "önce git ellerini yüzünü yika" demezdim... Onlara daha çok "seni seviyorum", ve ondan da daha çok "özür dilerim" derdim... ama baska bir hayat verilseydi en çok yapacagim sey; her dakikasini degerlendirmek olurdu... Dikkatle bak! Gerçekten gör! Yasa! Vazgeçme! Küçük seyler için sikayet ve isyan etme! Bana benzemeyenler, benden daha çok seye sahip olanlar ve kimin ne yaptigi beni ilgilendirmezdi... Bunun yerine, iliskilerimi güçlendirmeye çalisirdim... Sahip oldugunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her sey için Allah (c.c) sükredin... Tek bir hayatiniz var ve birgün sona eriyor... Umarim her gününüzü degerlendirirsiniz.}} Bir bayan kanser hastaligindan, ölmeden önce kaleme almis.
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |