![]() |
Daha Ne Olsun Anne Oğul Evlendi Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu. " Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik." -Size karşı çıkan oldumu? "Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız." -İlerideki planınız ne? Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: " -Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu? "Bir kaç kez ve hiç pişman deilim.... |
yuh bee kıyametin alametleri işte bu kadarda olmaz dedirtecek bir olay |
töbe estağfurullah ya. kıyamet alametleri artmaya başladı iyece hakkımızda hayırlısı. |
oha abi ya sölenecek bişey yok |
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
ya bi yiri git ya.nasıl bişey bu.akıl mantık işimi ya ürpertici bi olay |
kaynak ne hocam.tövbe Yarabbim.berbat bişey.. |
tövbe tövbe yhaaa |
tövbe yarabbimmmmmmmmmmm neler oluyo valla daha bundan sonra basımıza taş yağsa yeridir yanı harbı kıyamet gelıyo :( |
tövbe be ama kızına tecavüz eden babalar olduğunda kıyamet kopmadı da şimdi kopacak .. ikiside aynı şey ikiside ahlaksızca edepsizce hata dahada beteri... allah akıl fikirversin insanlara |
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH |
yuh be ............... |
yuh artık ya, insanlığın çivisi iyice çıkmaya başladı |
niye şaşırıyorsunuzki bunlar avrupalı tarihlerine bakın yok niye yok çünki hepsi bozma kavim ve biz tarihimizi kültütürümüzü türemizi unutup bu rezillerin kurduğu düzene ayak uydurmaya çalışıyoruz bakınız TÜRK türesine ataya saygı nasıl olur öğrenin TANRI TÜRK'Ü KORUSUN |
çüşşşşşşşşşşşş kadına bak lan oha a.q :D |
yuhhh ya bu kadın iflah olmaz |
daha neler görücez pişman değilmiş ah şuan aklımadan geçenleri bi yazabilsem ama ayıp olur tabi insanlıktan nasibini almamış ahlaksız köpekler.. bi çocuk yapın tabi oglundan boşanıp onunla evlenirsin sana farketmez tabi ahlaksızlar... |
yuhhhhhhhhhhhhhh ulan sen ona hiç sütünü emzirmedin mi be kahpe |
rezillik ya |
TEK KELİMEYLE KIYAMET ALAMETİ... |
bide çocuk düşünüyorlarmış . . . babasına kardeş yani ya da annesine torun yaa her ne oluyosa işte töbe töbeeeeeeeee |
daha neler görecez bakalım:............ |
söyleyecek söz bulamıyorum açıkçası |
töbe töbeee!!! yuh a.q. :S |
bu ne yahuu kımse kalmadıda mı oglunla ewlendın a kadın |
yuhhh |
kıyamet yaklaşıyo arkadaşlar |
eee yuh yani bu kadarınada pes başka söylencek ne varki |
tövbe tövbe allahim yaa ne gunlere kaldik |
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH yuzde yuz ezıkbahcelıdır o kadın ve oğlu puhaha |
sapıtıı insanoğlu cehenneme ilgi war bu aralar |
çocuk yapsınlar bi tanede oğlundan ayrılıp torunuyla evlenir :D |
çocuk yapsın bi tanede oğlundan sonra boşanıp torunuyla evlenirr ne dersiniz hoş olmaz mı ? :hahaha: |
BEYLER SİKTİR EDİN YA GÖRMEMEZLİKTEN GELİN A.Q İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ ONLAR |
allahım akıl fikir versin herkese başımısa taş yacak:( |
yuhh beee |
yuh yuh yuh yani daha neler yaa |
yuk yani dahada neler pes dogrusu ya çok şaşırdım şaka gibi |
Türkiye`de Saat: 11:40 . |