![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Sevgiliye Günde 10 kere Seni Seviyorum Deme Zorunluluğu 1. + günaydın canım. - günaydın. + seni seviyorum. -bende seni seviyorum. 2. + aşkım kavaltıyı hazırlayalımmı? - tamam tatlım. + hadi git marketten süt, ekmek ,yumurta ot,mok all - yaa bebeğimm evdekilerle bişey yapsann + omass ekmek bayat hem boğaça falanda alırsın -birazdan alimmm + acıktım aşkımm ama bennnn - kıyamam ben san tamam gittim bile bak + seni seviyorum canım - bende seni..( off yaa dışarıda buz beee) 3. + aşkım dışarı çıkalım hadi ! - tamam bebeğim şu oyun bitsin son bölüm bak . + yaaağğğ aa ![]() ![]() - tabam canım kapattım hadi nereye gidelimmm + hehe ![]() - bende canım ( off gitti güzelim oyun) 4. + canım sinemaya girelimmi ? - girelim bebeğim - bak süper bu film Dejavu ona girelim + yaaağ aşkım ama İlk aşk var o güzelmiş ![]() + ama canım sen hangisine istiyosan ona girelimm ??? - tamam Dejavu o zaman.. + yaaa aaa ![]() - İlk Aşk ??? + yuppi iiii - tamam canım oda güzelmiş ( olum yaa salaksın sen Dejavu diye ısrar etsene ![]() + seni seviyorum canım benimmm - biliyorum ![]() bide en hit muhabbetimiz + aşkım beni seviyomusunn ??? + aşkımm ??? - efendim canım??? + sana soru sordum ! - ne sordun.. + yaa bırak şu bilgisayarda oyun oynamayı çocukmusun sen beni seviyomusun dedim. - seviyorum bebeğim ![]() + yalancı ![]() + yaaa bişey desene ![]() - ne ... ![]() + sen beni sevmiyosun artık ilgilenmiyosun benle ![]() + konuşmuyorum işte küstüm sana ![]() - ![]() + aşkımm bir gelirmisinnn - ![]() buu muhabbet böle sürüp gidiyoo aramızdaa yaff ulan keşke aynı eve çıkalım dediğinde önce biraz düşünseydimmm??? (salak kafam benim) ne eskisi gibi gezebiliyomm ne istediğim gibi bilgisayar oynuyabiliyorum nede ..... nese aha gelio valla nese kaçtım hadee - geliommmm aşkımmmm (( ağlamak istiyorum)) __________________
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu biraz abartiliymis.. öncelikle dejavu cok güzel bir film, ben sahsen izledim... ayrica bana göre, günde 10 defa seni seviyorum demek yanlis, cünkü sözün anlami kalmiyor bir zaman sonra.... degerini bilip arada sirada diyeceksin, her dakika dersen yanlis olur... ama cocuga acidim acikcasi...kiz amma istekliymis, ne bilim bunu yap sunu yap...hehe, cocuk resmen light olmus...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |