![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes memleketini yazsın kimler hemşo cıkacak bakalım ilk ben yazayım ''istanbul'' benım hemso bulmam zor ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kars...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Geçin İstanbul'u herkes kökünü yazsın , baban ,deden nereliyse sende oralısın , ben 26 senedir Bursa'da yaşıyorum Bursalı olamadım , Memleket TOKAT...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Neden yalan soliyim Babam ve dedem de istanbullu ama dedemın babası elazığmıs ama 250 sene dır ıst.dayız dedem istanbula tasındığında anadolu yakasında toplam 10 tane ev varmıs ınanmıyorsan resımlerını yollarım kardeşim ..inanmıyan amcaoğluna sorabılır onur gulcemal... ayrıca bende 26 senedir bursada yaşasam bursalıyım demezdım zaten
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (27-01-2007 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hocam konuyu öyle bi saptırmşınki alkışlıyorum vallah Bende ADAPAZAR lıyım ona göre !
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |