![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | HERKES ANLADI NE MAL OLDUKLARINI http://www.ultraslan.org/ultraslanfo...ic.php?t=36656 ![]() Konu kyros06 tarafından (20-04-2006 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet arkadaşlar dun superspordan sonra Turgay Demir de gereken ilgiyi verdi.Teşşekür ederiz !!! Nazım marşı Beşiktaş'a ait beyler! Fenerbahçe taraftarının yeni bestesi diye lanse edilen Nazım Hikmet'e ait satırları 100. yılda Beşiktaş tribünlerinden duyduğumu hatırlıyordum ama emin değildim. Dün Çarşı'dan gelen mail beni doğruladı. Beşiktaş taraftarı bu besteyi "Çocuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler. Cimbom'u İnönü'de devireceğiz, şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz" şeklinde besteleyip söylediklerini hatırlatarak emeklerine saygı gösterilmesini istiyorlar. Şimdi sıra Fenerbahçeliler'de onların bu konuyaitirazları varsa bana yazsınlar, aynı şekide yayınlayacağım. Yok bunu Beşiktaş tribünlerinden kopyaladıysalar o taktirde emaneti iade edip ezeli rakiplerinin hakkını teslim etsinler... Turgay Demir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |