![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok duygusal bi konuşma yapmışsın,şimdiden hayırlı teskereler..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
| |
| | #22 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Seni Ozleyecez Berkhan ama mutlu ol VATAN BORCU bu,gerci sensiz lincolnu izlemenin bi anlami olmayacak ama mail atacam sana emin ol C.Ronaldo nun son haberleri saka saka hehehe .... Insallah sampiyon oldugumuzda maili ben sana atarim bu yuku uzerime aliyorum ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
tmm aqa senden mail bekliyeceğim askerde bak bi atmassan kosavaya gelir tatbikat yaparım sizin evde ![]() ![]() ![]()
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
| | |
| | #25 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | en büyük asker bizim askerr..... berkhan hayırlı tezkereler ex ......... ![]() msnden bile helalleştik ama hala inanamıyorum gidecek olmana garip valla ![]() allaha emanetsin.....sarı fırtınaaa
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #27 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı tezkereler dostum. hayırlısıyla bizde nisanda yolcuyuz. o yüzden çok alışmamam lazım buraya | ||
| | |
| | #28 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kanka şimdiden hayırlı teskereler sana . Çabuk git gel bize lazımsın .
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |