![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | her neyse biz ban yemeden erkeklerde hakılı kadınlarda kadın we erkek eşitliği war oyle deilmi abiler oledeilmi ablalar ok diosanız olay bitti
__________________ Ölüm Ne Zaman Ve Nerde Gelirse Gelsin, Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Öyle Ölüm Hoş Gelmiş Sefa Gelmiştir. | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewt bakın haklı bayan arkadaşamız (inşlh ban yemeyiz)
__________________ Ölüm Ne Zaman Ve Nerde Gelirse Gelsin, Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Öyle Ölüm Hoş Gelmiş Sefa Gelmiştir. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kizlar esitlik istiyolar ama nezaman isteyeceklerini bilmiyolar nezamanki bir kiz ayni yastaki bir erkekle cikar veya evlenir ozaman esitlik gelebilir yoksa kendinden 5-30 yas arasi daha buyuk olan erkekle evlenince nasil esitlik istiyolar cok mantiksizzzzz ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
anladın onuu ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | |||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bener abi haklısın ama beyaz bayrak(ban yiyecez şimdi)
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | saptirmiyorum ben iddaa ortaya koyuyorum nedenini de soyluyorum karsi cikan varsa teorilerle gelsinler mantikli sozlerle gelsinler ozlemcim...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
lafi yeyince kacmak en kolay tercihtir ozlemcimmm..erkeklere bikere kopek diyemezsiniz sonra boyle dagilir konu sana gore ki bence dagilmadi gayet iyi gidiyodu siz kizmaya basladiniz olay orda koptu.beni yerden yere vur aksini ortaya koy teori uret istedigini yap ama gercekler acidir anlamak lazim...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | bener + rep ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |