![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | züperdi ya ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivasspor üçüncü ligde bir maça çıkıyor ve Sivas'ın ilk özel kanalındaki sipiker maçı Sivas ağızıyla anlatıyor. Top gölendi gölendi( yükseldi) ellamki (herhalde) gol olacak. Eline sağlık kardeş hepsi süper yukarıdaki repliğide ben tanık olduğum için yazdım
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Güzel emeğine sağlık ama 6 kasımda ki maçta emre aşık kımızı kart görmedi bu yanlışı düzelteyim dedim ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Allah'ta seni güldürsün,süperdi ben de 2 tane ekleyeyim. gs'nin avrupa maçı anlatan bülent karpat...."evet sayın seyirciler,atmosfer müthiş,taraftarlar yerlerine oturmuşlar,hava çok güzel,saha fubtol oynamaya elverişli,gökte yıldızlar parlıyor,çok güzel bir gece ooowww oow BU ARADA TALİHSİZ BİR GOL YEDİK" Bu da orhan ayhan'dan 2002 dünya kupası ispanya kim ile oynuyor hatırlamıyorum,mendieta oyuna girmeye hazırlanıyor,orhan ayhan anlatıyor...."evet sevgili izleyenler oyuncu değişikliği ispanya takımında..bakıyorum mendieta oyuna giriyor,E tabi ünlü bi adam bu mendieta"
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |