![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bazen akıllı bazen deliyim,bazen zengin bazen fakirim,bazen sakin bazen sinirliyim,Bazen güzel bazen çirkinim,bazen kaba bazen kibarım,SİYAH BEYAZDIR BENİM HAYATIM
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kimsenin tarif edemedigi bir AŞK tır beşiktAŞKlı olmayı kimse seçmez o sizi bulur bu AŞKa layikseniz bu büyük aşk size kapılarını açar BEŞİKTAŞ bir ruhtur o yüzdendir her zaman onun yanında oluşumuz o yüzdendir hayata duruşumuz çünkü biz beşiktaşlıyız vehalkın takımıyız beşiktaşlı olmak her kezin hakkıdır kapıcınında işçininde zengininde herkesi birleştiren herkesin eşit oldugu tek yerdir inönü duruşumuz AŞKımızdandır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dayımlar beni beşiktaşlı yaptılar. onlara çok müteşekkirim. birde gsnin 8-0lık ankara maçı beni fanatik yaptı onu hatırlıyorum. TÜRKÜM ATATÜRKÇÜĞÜM BEŞİKTAŞLIĞIM ALLAHIMA ŞÜKÜR....
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | anlatılmaz YAŞANIR....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | besiktaslilik ayricaliktir...besiktasli olmak siradisi olmak demektir...fenerli galatasarayli cogunluga kesin ulann demektir...besiktaslilik bi baskaldirilistir...besiktasli olmak herkese nasip olmaz...besiktaslilik delikanliliktir....üstelik besiktasli olunmaz...besiktasli dogulur..
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |