![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | NİCK : barhonda Adı : emre Soyadı : ----- Doğum yeri : hatay Doğum tarihi : 10/11/1988 Mesleği : lise bitti işsiz kaldım ![]() Tahsilin : lise mezunu okuycam ama daha Burç: akrep Evlimisin / Bekarmı : bekarlık sultanlık Bulunduğu Şehir : hatay şimdilik kısa bir süre sora ankaraKişisel özelliğin : oooo oooo çoook Kendini bir cümle ile tarif etsen : anlatılmaz kiii Hobilerin : formula 1futbol basketbol netten bişeler kazanmak ![]() Fobilerin : celal kolot Yaptığın sporlar : futbol basketbol vb ![]() Fawori filmin : Arabesk çok süper herkese tavsiyeFawori değişlerin: de get yaw ...... kooooşşşşşşş iyi yazıosunFawori tv programların: kobra takibi başka yok oda gece 2,30 da başlıo Ne tür muzık dinlersin: rock pop vb. Fawori grupların ve muzik: gribin Fawori sporcun (genel) : jenson button Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona/ messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : şu anda ibrahim toraman ama pascal her zaman aramızda Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : 3 lü çekelim ![]() Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : herkes kaafasına göre onun için farketmez Forumda kimlerle tanışmak istersin: kim isterse onunla Forumu nerden duydunuz : hatırlamıyorum Neden beşiktaşforum ? : çünkü ondan Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: ne yazıkki ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku beşiktalı doğdum Boşluğu doldurun :Forumda moderatör olsam daha iyi olurdu sanırım çok şey istiorum ![]()
__________________ No Game | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |