![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Guest
| [quote=x_dream_boy_x;174982]NİCK :kartal_mania Adı :meltem Soyadı :mutlu Doğum yeri :niğde Doğum tarihi :27 04 87 Mesleği :yok Tahsilin :açıköğretim Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :bursa malesef Kişisel özelliğin esimistliğim herhaldeKendini bir cümle ile tarif etsen :manyak ![]() Hobilerin :futbol oynamak,bitanecik forumum,kitap müsik Fobilerin :örümceeekk ııyy Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :melekler şehri Fawori değişlerin:hadi len Fawori tv programların:beyas show Ne tür muzık dinlersin:r&b rock techno pop Fawori grupların ve muzik:keane Fawori sporcun (genel) : Avrupada favori takımın/futbolcun :messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :ibrahim toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :ayche Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :google dan denk geldi Neden beşiktaşforum ? :en sıcak gelen bu forumdu bide googl da ilk sıralarda çıkması Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:malesef ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku kanımda var Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu.bi eksik göremiorum .................... | ||
|
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |