![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | genellikle herkese uygun kız içi iyilikle dolu olsun yeter
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1-70 boyunda ela gözlu kumral birazcık kıvırcık saçlı tam benlık ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | konuyu saçma bulanlar,tarif vermeyenler yazmasınnnnnnn.Biz tarif dioz bunlar gitmiş konu saçma dio,sevmek önemli dio BİZ TARİF İSTİYORUZ UNDERSTAND ME
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yazıp yazmayacağımı sana sorcak halim yok. O zaman konuyu saçma bulanlar yazmasın diye belirtseydin. Uslübuna dikkat edersen sevinirim...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sandra bullock nicole scherzinger karışımı bir kız güzel kızdır ![]()
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kavga ortamı yaratmak gibi bi niyetim yokta ankara kızıyım ben kurşun yerim ama laf yemem bunuda diyim
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
| | |
| | #10 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Sana laf söyleyen olmadı..Ben nasıl saygı kuralları içinde cevap veriyorsam sende öyle cevap vermek zorundasın. Nereli olup olmadığında hiç önemli değil. Hakeden hakettiği cevabı alır. Burasının bir forum olduğunu unutmamak lazım. Özelliklede Beşiktaş Forum u olduğunu...Kimseye laf yetiştirme kaygısında değilim ama cevap veriyorsan eğer saygılı olmak zorundasın. Butür konuların tartışmalara yol açmasından hiç hoşlanmam ama yazılan kelimelere biraz dikkat ederseniz iyi olur...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (07-02-2008 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |