![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çirkin kiz yoktur bakımsız bayan vardir bütün bayanlar güzeldir... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu forumda kavga çıkaracak en son insanlardan biriyim Mavis Ama uslup çok önemli..Neyse konuya devam edin![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şuraya cevap yazanlara bi sorar mısın ben ne saygısızlık yapmışım ?maviş sen söle ben ne demişim bence saygı kelimesinin anlamını öğrenmen gerekio
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Kelimelerin anlam ve manalarını gayet iyi biliyorum. Yazdığın cümleleri tekrar okursan anlarsın nasıl cevaplar olduğunu. Herneyse sanada saygıyı öğretecek halim yok. İyi konular devam edin. Konuda kirlenmesin daha fazla...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben tekrar tekrar baktım ama bişey bulamadım demekki sorun sende bencede fazla kirlenmesin.Ayrıca bana kimse bişey öğretmeye çalışmadı çalışamazda.Nese ben özür diliyim hadi sevin galiii
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Gerek yok canım Üzülme sen..
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yazdığın mesaj da diğerlerinden farklı değil Görmemen gayet normal.. Herneyse inan özür dilemene gerek yok, benide sevindirmez üstünlük kaygısı içinde değilim Konu devam etsin. Kirlilik için kusra bakmayın arkadaşlar...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |