![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu siyasi tartışmaya gitmesin, kapatmak zorunda kalmak istemiyorum. Konu kapak.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o birayla istanbulun ne alakası var onu anlayamadım bu almanların nedir derdi .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (14-03-2008 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | salakça bi uygulama olmuş emre abi arabistanın simgesi camii olsa bile bira nın üzerine cami OLMAZ ! veyahut herhangi bir dini simge .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hristiyanlıkta Şarap vardır mesela. Kendileri Şarap içiyor, ama ben şimdiye kadar hiçbir şarap şişesinde haç görmedim yada buan benzer bir şey.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
almaların türkleri tanıtmak ile ilgili bir girişimide olamaz asıl sebebi bunların müslümanlık müslümanlığı nasıl küçük düşürebiliriz diye uğraşıyolar onalrın tek sebebi budur . emellerine ulaşmalarına izin vermeyin . dinimize kültürümüze sahip çıkmaz isek vatan elden gider .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
halen bu olayın anlamamak için diretenler var ya çok üzülüyorum yaa tek hedef müslüman türklerdir osman zamanından kalma okadar kinleri varki bizlere karşı bunu anlatsam burda bitmez ozaman ki birlikler o kadar güçlüymüşki bir selam bile herşeyin onune gecer almanla fransızlar italyanlar korkudan cevap bile veremnezmiş ama şimdi bunlar bize oyle bir hakaret ediyorlarkı biz ağzımızı açamıyoruz ve çok normal bir olaymiş gibide karşılıyoruz ahhh osmanlı türk devleti sen olacaktınya şimdi bunlar boylemi olacaktı nerde fatih sultan mehmetler nerde osman gaziler nerde ertuğrul gaziler nerde beyazıtlar şuan herkes müslümanlıktan türklükten bi haber ve türklüğü belirlili bir terimin arkasında yaşayanlar var | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/56066-bira-sisesi-kapagina-cami-resmi-koyan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 15:23 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |