![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bir tanede benden, arabasını caddeye park eden şoför ATM den para çekiyor. bu arada gelen polis otosu plaka numarasını anons ederek şoföre arabanı çek diyor. bu arada şoför polise el kol hareketi yaparak para çektiğini anlatmaya çalışır. ve polis lafı yapıştırır " 100 ytl fazladan çek ceza yedin"...
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | * "Hasan evladım sana güzel bir tıraş seti, Necati'ye tel maşa bir Rolex, Sabri oğlum sana da ikinci el play-station aldık, değerini bil!" (Özhan Canaydın, çam sakızı çoban armağanı da olsa, şampiyonluk primlerini dağıtır abi ben buna bittim ![]()
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu Yaşanmiş Bizzat Ben Duydum şimdi Bi Polis Araci Bağirio Megafondan 16 Ac 257 Lütfen Arabanizi Bulunduğu Yerden Kaldiriniz Die Karşidan Gelen Bir Diğer Polis Arabasinin Anonsu -lan Mustafa Ne Zamandan Beri Böyle Anons Yapiosun Sen Lütfen Mütfen Dedi...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | wallahi bravo
__________________ ภครıl ﻮєl๔เк ๒เгﻮüภ öאlє ﻮเ๔єςєğเz ๒єşเкtคşlเ๔๏ﻮ๔ยк ๒єşเкtคşlı ölєςєﻮเz ๒ยгครı ๒єşเкtคş คlคאıภค ﻮเ๔єг , ยğгคş๓ค๒เzเ๓lє ﻮöt ๏ğlคภı Ŧєภєг,, ๒ยคlє๓๔є๔เğเภ єl๒єt ๒เгﻮüภ๒เtєг,, คzгคเlเภ๒เzเz ﻮöt๏ğlคภı Ŧєภєг | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |