![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | tam beyaz atlının üstünde 1 tane daha var 12 çıkıyo işte 2 kırmızı halkalının ortasında..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. Konu ®kÁr†äL® tarafından (20-06-2006 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi iyi yapmışsında soruda yanlışlık var sol alt köşede gösterdiğinle hemem hemen iç içe biraz yukarısında bi yüz daha var burda 11 den fazla yüz var adam bize 11 tane soruo biz daha fazla buluoz ne zekiyiz ya ![]()
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | aslana filan daha çok benziyo o
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |