![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşkolsun yani Burcu daha hayatının baharında...Ona tek taş alan çok olur.Benim yaş kemale ermiş de geçmiş bile...Ben de isterem ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok,yok satma...Bir anne olarak yüreğim el vermez.Kazasız belasız kullan inşallah...
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ablam walla zamane gençleri cimri... çiçekle böcekle çözüyorlar işi yok öle tek taş olayı... aaancaa evlilik teklifinde o da bit kadar bişi ![]() | |||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ay,evlilik teklifinde görürsen şükret.Ben görmedim de... ![]()
| | |
| | #9 | ||
| sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende ne alcagıma karar veremedım hala ![]()
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla ablacım sen o adamla nasıl evlendin bilmiyorum.. tek taşsız evlilik teklifi olurmuymuş hiç.... Arzucum son iki gün... bu saatten sonra bi yaratıcılık bekleme annenin ağzını ara. kiloluysa incelme kemeri al ben öle yapcam da... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |